H νέα σειρά της Luna για μεγάλα μεγέθη

Γωγώ Φούντα
H νέα σειρά της Luna για μεγάλα μεγέθη

Η κομψότητα στα μεγάλα μεγέθη είναι πλέον γεγονός!

Έχετε απογοητευτεί από τα σχέδια και την εφαρμογή των σουτιέν για μεγάλα μεγέθη που κυκλοφορούν στην αγορά;

Η εταιρεία Luna είναι εδώ και καινοτομεί για λογαριασμό σας. Με μία νέα σειρά, που περιλαμβάνει τόσο προϊόντα shapewear όσο και σουτιέν ειδικά σχεδιασμένα για μεγάλες cups, σας δίνει τη λύση η οποία συνδυάζει την καλαισθησία, τη σωστή εφαρμογή και το γερό κράτημα.

Ύστερα από τρία χρόνια έρευνας, δημιουργήθηκε η σειρά Character, μία σειρά εσωρούχων που απευθύνεται αποκλειστικά στις γυναίκες με πληθωρικό μπούστο. Ελαστική δαντέλα, κατασκευασμένη σε μηχανή leavers με τέτοια τεχνοτροπία ώστε να μοιάζει χειροποίητη. Μία δαντέλα που είναι λεπτή, ελαφριά και αποπνέει πολυτέλεια και ρομαντισμό. Το ύφασμα Sensitive® προσφέρει καλύτερη εφαρμογή των εσωρούχων και λειτουργεί ως "second skin". «Αναπνέει», είναι μοναδικά λεπτό με 28% Lycra® και απαλή μικροφίμπρα. Συνεπώς, τα εσώρουχα μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να υστερούν σε άνεση. Επίσης, για την αποφυγή ερεθισμού του σώματος, οι τιράντες, οι κόπιτσες και η θήκη της μπανέλας είναι από ύφασμα απαλής μικροφίμπρας.

Μία ακόμα καινοτομία είναι το φάρδος της τιράντας το οποίο διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του σουτιέν. Θα τα βρείτε σε νούμερα από 75C έως 95F ενώ τα πρώτα σχόλια είναι ενθουσιώδη.

Επισκεφθείτε και το site της εταιρείας http://www.luna.gr/