Το Topshop στην Αθήνα: Αποκλειστικές φωτογραφίες και ρεπορτάζ μόνο στο Queen.gr

Το Topshop στην Αθήνα: Αποκλειστικές φωτογραφίες και ρεπορτάζ μόνο στο Queen.gr

Η αγαπημένη βρετανική φίρμα ρούχων ήρθε επιτέλους στην Αθήνα και το Queen.gr εξασφάλισε για εσάς τις πρώτες φωτογραφίες των ρούχων καθώς και αποκλειστική συνέντευξη με τον ιθύνοντα νου πίσω από αυτό το εγχείρημα.

Tι έχει να θυμάται κάθε κορίτσι που αγαπά τη μόδα και σέβεται τον εαυτό του από το πρώτο του ταξίδι στο Λονδίνο; Μη βιάζεστε να πείτε το Big Ben και τα κόκκινα λεωφορεία καθώς θα σας διαψεύσουμε παταγωδώς.

Μπορεί το πρώτο μου ταξίδι στη βροχερή βρετανική πρωτεύουσα να μετράει πολλά χρόνια πίσω, όμως είναι κάποια πράγματα που μου έμειναν αξέχαστα. Αφήνοντας πίσω τα μουσεία, τις εκπληκτικές gallery και το σχεδόν εκνευριστικό ψιλόβροχο που έκανε την πλούσια χαίτη μου να θυμίζει περισσότερο το Lion King και λιγότερο κοριτσάκι στην εφηβεία, εκείνο που έμεινε σαν απραγματοποίητος πόθος βαθιά χαραγμένο στο υποσυνείδητό μου, ήταν το κατάστημα Topshop. Ναι, μάλιστα, εκείνο το τεράστιο κτίριο στις συμβολές της Oxford Street με τη Regent Street που θύμιζε το κουκλόσπιτο της Barbie των παιδικών μου αναμνήσεων. Πολύχρωμα πουά, ρίγες κάθε μεγέθους, φορέματα που δε χωρούσαν στο μυαλό μου και αμέτρητα αξεσουάρ συνέθεταν ένα πολυμορφικό παζλ που όσες φορές και να επέστρεψα στον τόπο του εγκλήματος δε μπόρεσα ποτέ να βάλω σε σειρά.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, το Λονδίνο να έγινε τόσο γνώριμο όσο το από κάτω στενό του σπιτιού μου, όμως κάποιες αγάπες δεν έσβησαν, αντίθετα φούντωσαν και όπως όλα δείχνουν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Αγαπημένες φίλες εάν είστε όρθιες καθίστε, εάν μιλάτε στο κινητό σας τηλέφωνο παρακαλώ κλείστε το και εάν βρίσκεστε στην κουζίνα πιείτε αμέσως ένα ποτήρι νερό.

Το λατρεμένο Topshop μόλις προσγειώθηκε και στη χώρα μας και εμείς είμαστε μάρτυρες ενός κοσμοΐστορικού γεγονότος για τη fashion ζωή του τόπου. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Sotris, Θάνος Σωτηρόπουλος παρασύρθηκε από το νεανικό ενθουσιασμό του γιου του Αχιλλέα και οι δύο μαζί ένωσαν τα χέρια με το μυθικό κατάστημα του Λονδίνου.

«Ο εποχές έχουν αλλάξει και ευτυχώς μετά από 44 χρόνια είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι γίνεται στο διεθνή χώρο της μόδας. Είμασταν οι πρώτοι που φέραμε μεγάλα ονόματα όπως ο οίκος Montana, Thierry Mugler και Jean Paul Gaultier και τώρα θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα δώσουμε μία ευχάριστη διέξοδο στη σύγχρονη Ελληνίδα. Δε χρειάζεται να ξοδεύει κανείς υπέρογκα ποσά για να εξασφαλίζει ένα όμορφο ντύσιμο, αντίθετα όλα είναι θέμα προσωπικού στυλ και γούστου. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να γνωρίζει καθένας το σώμα του για να μπορεί να κρύψει τις ατέλειές του και να τονίσει αντίστοιχα τα δυνατά του σημεία», μας λένε με ένα στόμα πατέρας και γιος και εμείς συμφωνούμε μαζί τους.

Τώρα θα μας πείτε καλά όλα αυτά, αλλά πότε θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά την ολοκαίνουργια συλλογή του Topshop; Λοιπόν δώστε προσοχή για να μη χάσετε ούτε tshirt: από τις 15 Μαΐου θα μπορείτε να βρίσκετε τα ρούχα που θα συντροφεύσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές στα καταστήματα Sotris, ενώ την Παρασκευή 18 Μαΐου θα είμαστε όλοι στις 18.00 στο εμπορικό κέντρο Golden Hall για να καλοσωρίσουμε μετά μουσικής το βρετανικό Topshop με ένα μεγάλο πάρτυ. Κρίνοντας από το περήφανο χαμόγελο των ιδιοκτητών έχουμε να περιμένουμε πολλές εκπλήξεις, οπότε ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 18 του Μήνα ανυπομονώντας να δούμε από κοντά τους θησαυρούς του Topshop!

Sotris σε ευχαριστούμε!

Καταστήματα Sotris
Βουκουρεστίου 41 & Τσακάλωφ Αθήνα, 210 3610662
Golden Hall
Κηφισίας 37, 2106837849

Πληροφορίες
www.sotris.gr
info@sotris.gr