Αποστολή Λονδίνο: Εντυπώσεις λίγα λεπτά πριν το catwalk της Victoria Kyriakides, αποκλειστικά στο Queen.gr!

Αποστολή Λονδίνο: Εντυπώσεις λίγα λεπτά πριν το catwalk της Victoria Kyriakides, αποκλειστικά στο Queen.gr!

Με πολλά χαμόγελα!

Είμαστε στο Λονδίνο, εδώ και κάποιες μέρες κατά τις οποίες έχουμε δει πολλά... βιτρίνες, ετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς, την άφιξη της φλόγας, τη νίκη της Chelsea, τον Jamie Oliver κ.α., όμως αυτό που μας επιστά την προσοχή είναι το fashion show της Βικτώριας Κυριακίδη στο Λονδίνο.

Στο μεγαλύτερο exclusive event σε ό, τι αφορά το Designer Bridal Wear συγκεντρώνοντας ενδιαφέρον και διάσημους σχεδιαστές των οποίων τα shows εδώ, αποτελούν το αντίστοιχο fashion week για τα bridal.

Εδώ βρίσκονται η Vogue, το Martha Stewart magazine της Νέας Υόρκης, Brides London Magazine, το Wedding Magazine, το Perfect Wedding, το White Magazine του Μιλάνο, το Elle London, οι Conde Nast Publications και όχι μόνο. Κυριολεκτικά δεν προλαβαίνουμε να απαντάμε στις ερωτήσεις των ξένων editors, να κλείνουμε τα φορέματα για editorials και τα μεγαλύτερα blogs της Αγγλίας. Η ανταπόκριση του ξένου τύπου και τα ενθαρρυντικά σχόλια για τη συλλογή είναι το πιο ευχάριστο της σημερινής μέρας λίγο πριν βγει η συλλογή 2013 στο catwalk.

Ετοιμαζόμαστε να πάμε backstage για να ετοιμάσουμε ένα διαφορετικό fashion bridal show...

Δείτε το backstage του show εδώ...

Δείτε το show εδώ...