The Booze Market: ανακαλύψτε fashion θησαυρούς στο κέντρο της Αθήνας

The Booze Market: ανακαλύψτε fashion θησαυρούς στο κέντρο της Αθήνας

Από νέους σχεδιαστές και vintage collectors

Το καλοκαίρι έφτασε εν μέσω χάους και ανασφάλειας στη χώρα μας. Αλλά επιλέγουμε να μην το βάλουμε κάτω και να μαζευτούμε για άλλο ένα τρίημερο για να περάσουμε καλά, να ακούσουμε μουσική, να χορέψουμε (γιατί όχι?), να γνωρίσουμε νεό κόσμο και να πουλήσουμε τις δημιουργίες μας ή και να τις ανταλλάξουμε...

Τηρώντας την παράδοση του Vintage School διάφοροι δημιουργοί & χειροτέχνες, μαζεύονται στο Booze Market- στο κέντρο της Αθήνας, στήνοντας μία ζωντανή αγορά χειροτεχνίας με design, ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, αντικείμενα, προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος και της ψυχής, λιχουδιές & vintage κομμάτια. Ελάτε να δείτε, να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε, να γευτείτε και πάνω απ' όλα να περάσετε καλά.

Το The Booze Market δεν είναι ακόμα ένα bazaar, δεν είναι γκαλερί ούτε μαγαζί. Είναι μία ανοιχτή αγορά που υποδέχεται δημιουργούς, μικρούς και μεγάλους. Μία αγορά στην οποία συμμετέχει κανείς όποτε θέλει και μπορεί. Μία αγορά για ανθρώπους που δημιουργούν με κέφι και έμπνευση. Ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων. Ένα μέρος όπου υπάρχει ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, όπου μπορούν να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες, νέες τάσεις και νέες φιλίες. Ένα μέρος που θέλει να προωθεί ανθρώπους με ιδέες και κέφι!

Για πληροφορίες σχετικά με συμμετοχή στο The Booze Market, απευθυνθείτε στο theboozemarket@gmail.com

Save the date: 1-2-3 Ιουνίου 2012

-Παρασκευή 18:00 με 24:00

-Σάββατο 14:00 με 24:00

-Κυριακή έως Μεγάλη Τετάρτη 14:00 με 23:00

Save the place: Στη Βοοze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57-59, Αθήνα - είσοδος και από πλατεία Αγ. Ειρήνης (Σκουζέ 3)