Το cosmopolitan πέθανε, ζήτω το 25!

Το cosmopolitan πέθανε, ζήτω το 25!

Anja Rubik στο νέο της περιοδικό: Άστον να σε βλέπει να αυνανίζεσαι!

H Anja Rubik επανακυκλοφορεί το περιοδικό "25", το οποίο αγόρασε και ανέλαβε εξολοκλήρου. Το τοπ μόντελ επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τον όρο erotica στη σημερινή εποχή. Η ίδια έχει εργαστεί σαν editor in chief στο περιοδικό αλλά υπό άλλη διοίκηση στο παρελθόν.

Ποιος είναι ο σκοπός της; Να αλλάξει τα μυαλά των γυναικών και να δώσει στυλ στο σεξ! «Μη διαβάζετε Cosmopolitan», συμβουλεύει «έχει πεθάνει».

Το τεύχος αποθεώνει το sex, το γυναικείο γυμνό και τον δυναμισμό της γυναίκας αλλά μέσα από μία fashion αισθητική με kinky χαρακτήρα. Η Rubik συνεργάζεται αποκλειστικά με γυναίκες φωτογράφους μόδας όπως οι Ellen von Unwerth και Annie Leibovitz,και γνωστά μοντέλα που φωτογραφίζονται ολόγυμνα και μιλούν για το σεξ, δίνοντας συμβουλές και καυτές πληροφορίες. Μερικές εξ αυτών οι Abbey Lee, Arizona Muse, Liya Kebede και Cocho Rocha. Θέλετε κι άλλο;

Μόδα, πολλή μόδα στην υπηρεσία δυναμικών και φιλόδοξων γυναικών που πιάνουν τη ζωή από τα μαλλιά και είναι απόλυτα άνετες με τον εαυτό τους και με τη σεξουαλικότητά τους. Η Anja έχει βαρεθεί να βλέπει είτε πολύ συντηρητικές και γλυκανάλατες προσεγγίσεις στο σεξ, είτε πολύ χυδαίες που ασχημαίνουν τη γυναίκα και το σώμα της. Αποφάσισε λοιπόν, να επαναφέρει την Erotica αισθητική το '60 και του '70, με το στυλ του Diva, μιας συμπληρωματικής έκδοσης του Penthouse για τη γυναίκα που διάβαζε μικρή(......).

Η Rubik επιθυμεί ιδανικά το περιοδικό να προκαλέσει και να διαμορφώσει τις αντιλήψεις του τι είναι θελκτικό και σέξι, φεύγοντας από το κλίμα που επικρατεί τύπου: δείτε μερικές γυμνές μοντέλες τη μία πάνω στην άλλη.

Το πρώτο τεύχος της Anja κυκλοφορεί στην γνωστή μπουτίκ Colette του Παρισιού, στα Selfridges και στη Νέα Υόρκη.