Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου θα «φορά ψηλοτάκουνα»

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου θα «φορά ψηλοτάκουνα»

Τρία top models θα περπατήσουν σε πασαρέλα κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Σας το έχουμε ξαναπεί πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου θα είναι οι πιο fashionable από ποτέ. Tα editorials των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας έχουν εμπνευστεί από το αθλητικό ιδεώδες αυτό το μήνα, ενώ η Stella McCartney έχει υπογράψει τις στολές της βρετανικής ολυμπιακής ομάδας, η Prada και ο Giorgio Armani της ιταλικής και o Ralph Lauren εκείνης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα παραπάνω, όμως, δεν είναι αρκετά για τους πιο «μοδάτους» Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην τελετή λήξης που θα λάβει χώρα στις 12 Αυγούστου με όνομα «A Symphony of British Music» στο Stratford stadium φήμες θέλουν να στηθεί μια πασαρέλα με τρεις Βρετανίδες top models, τις Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley και Kate Moss, να περπατούν μαζί με άλλα μοντέλα φορώντας φυσικά βρετανικές δημιουργίες των Vivienne Westwood και Alexander McQueen.

Στη συγκεκριμένη τελετή που αναμένεται να χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μας θα τραγουδήσουν και οι Adele, Paul McCartney και Elton John, οπότε μάλλον πρέπει να φανταστείτε κάτι σαν το «Fashion Rocks» -θυμηθείτε την iconic εμφάνιση της Bjork με τις δημιουργίες του McQueen να παρελαύνουν.