To Queen.gr στο fashion show του οίκου Kathy Heyndels

To Queen.gr στο fashion show του οίκου Kathy Heyndels

Τι παρουσίασε το γνωστό ελληνικό label;

Σάββατο 9 Ιουνίου και το Queen.gr βρίσκεται στο King George Hotel προκειμένου να δει από κοντά το catwalk show του οίκου Kathy Heyndels. Με τίτλο Simple Elegant, το label παρουσίασε την συλλογή του για το φετινό καλοκαίρι αποπνέοντας στυλ και αέρινη διάθεση με απολύτως possitive κλίμα.

Εντυπωσιακά χτενίσματα και μία πιο casual ματιά παρέλασαν μπροστά από τους καλεσμένους του σχεδιαστή και το πιο ενημερωμένο fashion κοινό. Τα πιο γνωστά μοντέλα, με vamp μακιγιάζ φόρεσαν δημιουργίες που εκφράζουν κάθε γυναίκα. Την παράσταση έκλεψε το χρώμα, πολύ χρώμα, με έμφαση στο μπλε και το λευκό καθώς και αρκετές κόκκινες και ασπρόμαυρες πινελιές.

Δεν έλειψαν φυσικά τα μάξι αέρινα σατεν φορέματα, τα μεταξωτά ζέρσεϊ σε κοντά, τα εφαρμοστά μίνι, τα σορτσάκια ακόμη και τα casual t- shirt με σχέδια ζωγραφισμένα στο χέρι. Φυσικά οι εντυπωσιακές δαντέλες και διαφάνειες έδωσαν το παρών ενώ την παράσταση έκλεψαν τα νέα σχέδια από οργανικό βαμβάκι, τα laser cut δερμάτινα και suede ρούχα με κρόσσια. Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή, δεν υπακούει σε μία ιδέα, δεν είναι τόσο συγκεκριμένη θα λέγαμε όσο άλλες φορές. Είναι μία παρέλαση σχεδίων, πιο οικονομικών, πιο φορέσιμων, με λίγα λόγια περισσότερο προσβάσιμων για μεγαλύτερο αριθμό γυναικών. Είδαμε επίσης αρκετά ενδιαφέροντα νυφικά, από την μεγάλη συλλογή του οίκου.

Ο οίκος Kathy Heyndels προσπαθεί να στοχεύεσει σε ένα πιο ευρύ κοινό, χωρίς να χάνει όμως την κλασική, θηλυκή, ταυτότητά του. Δείτε και μόνοι σας την συλλογή click-άροντας τη photo gallery.

Δείτε επίσης τις αποκλειστικές backstage φωτογραφίες του show του οίκου Kathy Heyndels.