H νέα συλλογή του Σάκη Ρουβά για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 αποκλειστικά στα Sprider Stores

Γωγώ Φούντα
H νέα συλλογή του Σάκη Ρουβά για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 αποκλειστικά στα Sprider Stores

Ο κορυφαίος Έλληνας star εμπνέεται από τα '80s και γεμίζει με στιλ την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μας.

H Sakis Rouvas Collection, επιστρέφει δυναμικά με μία νέα σειρά για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2012 για άντρες και γυναίκες, διά χειρός του κορυφαίου Έλληνα star. Η τέταρτη κατά σειρά συλλογή του Σάκη, αποτελείται από ξεχωριστά ρούχα με σχεδιαστικές λεπτομέρειες, ποιοτικές υφές και άνετες εφαρμογές γνωρίσματα που την έχουν καθιερώσει στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού ενώ επιπλέον συνδυάζει και τη σωστή αναλογία ποιότητας-τιμής.

Η συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 παντρεύει διαφορετικές επιρροές καθώς συνδυάζει το casual με το vintage στιλ , με έντονες αναφορές στους «Dukes» και στοιχεία από το street style του Los Angeles και του Miami. Kλασσικό Αμερικάνικο vintage στυλ με υφές υψηλής ποιότητας πλούσια σε λεπτομέρειες και επεξεργασίες σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς: καρό πουκάμισα, κοντά σέξι τζην σορτς, παντελόνια καμπάνα, ολόσωμες φόρμες, t-shirts με μεγάλα τυπώματα και έντονα χρώματα για τη γυναικεία συλλογή και καρό πουκάμισα, ιδιαίτερα τζην παντελόνια, άνετες βερμούδες, khakis παντελόνια και χαρακτηριστικά φούτερ για τον άνδρα για casual εμφανίσεις.

Η FLASH σειρά απευθύνεται στο γυναικείο κοινό και ανταποκρίνεται σε απαιτητικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. Ιδιαίτερα κομμάτια επηρεασμένα από τη δεκαετία του 80, με κρόσσια, πλισέ φορέματα με studs και τζιν παντελόνια με graphics αποτελούν τη γυναικεία σειρά ενώ τα ανδρικά looks αναδεικνύονται μέσω εμπνευσμένων τροποποιήσεων του πανιού και ιδιαίτερα πλυσίματα και χρώματα που προσθέτουν rock στοιχεία στην εμφάνιση.

Η GLAM σειρά είναι αποκλειστικά «γυναικεία υπόθεση» και είναι επηρεασμένη από την δεκαετία των 80's με έντονα romantic vintage στοιχεία: παντελόνια καμπάνα, φαρδιές μακριές παντελόνες σε παστέλ χρώματα. Για την ανδρική BASIC σειρά, η σχεδιαστική ομάδα της Sakis Rouvas Collection επαναπροσδιόρισε μετά από αναζήτηση στο διεθνές street style τους βασικούς κωδικούς της συλλογής. Τα BASIC looks έχουν ανανεωθεί και θα αποτελέσουν πλέον αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας κάθε άνδρα. Τα νέα υλικά με μείγματα από φυσικές ίνες εφαρμόζουν στο ανδρικό σώμα με ένα απαλό στρώμα βαμβακιού δίνοντας ένα clean-cut look & feel και αυθεντική απλότητα στην εμφάνιση σε μία πλούσια παλέτα χρωμάτων σε γήινες αποχρώσεις.

«Για την καλοκαιρινή συλλογή της Sakis Rouvas Collection εμπνευστήκαμε από διαφορετικά ερεθίσματα που είχαν σαν κοινό παρονομαστή την έκφραση ενός χαλαρού, προσωπικού στιλ. Αναζητήσαμε νέα υλικά για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή και δώσαμε έμφαση στις υφές γιατί ειδικά το καλοκαίρι θέλουμε να νιώθουμε ελεύθεροι μέσα στα ρούχα μας. Πιστεύω ότι τα νέα υλικά των ρούχων και η κουλτούρα την οποία υποστηρίζουν, αποπνέουν μια ιδιαίτερη αύρα και μπορεί ο καθένας να τα συνδυάσει διαφορετικά για όλες τις ώρες και περιστάσεις.»

Η Sakis Rouvas Collection διατίθεται αποκλειστικά στη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα οικονομικής μόδας SPRIDER STORES και αποτελεί μια μοναδική πρόταση στην ελληνική αγορά, ανατρέποντας τα δεδομένα της μαζικής ένδυσης, με ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες που φέρουν την αισθητική υπογραφή του Σάκη Ρουβά, του πλέον καθιερωμένου fashion icon.

www.spriderstores.gr