Πως θα συνδυάσετε τα διαφορετικά prints

Πως θα συνδυάσετε τα διαφορετικά prints

Οι stars δείχνουν τον τρόπο

Την αρχή έκανε, κάποια στιγμή στα τέλη της δεκαετίας του '90, η Patricia Field με τα εντυπωσιακά styling της στην παρέα του Sex and the City. Οι τέσσερις φίλες εμφανίζονταν στη σειρά- φαινόμενο, φορώντας ό,τι πιο εκκεντρικό και -εκ πρώτης όψεως- αταίριαστο, καταφέρνοντας, πάντα να μας κάνουν να νιώθουμε έως και φθόνο για τις ενδυματολογικές επιλογές τους.

Έκτοτε, και μέχρι και σήμερα, ο συνδυασμός διαφορετικών prints, όταν γίνεται σωστά, μπορεί αν είναι το πιο fashion forward statement στοιχείο σε μία εμφάνιση. Το Queen παίρνει μαθήματα από τις ενδυματολογικές επιλογές των stars.

Η Olivia Palermo, με την άψογη αίσθηση στυλ που την διακρίνει, έκανε την εμφάνισή της να δίνει την αίσθηση του απόλυτου effortless styling, συνδυάζοντας φλοράλ παντελόνι Topshop, με λεοπάρ ψηλοτάκουνα του οίκου Mulberry.

Η -πάντα fashion forward- Diane Kruger, επέλεξε να συνδυάσει ριγέ, pencil φούστα, με φλοράλ, πράσινο φόρεμα από το label 10 Crosby του Derek Lam

Η μικρή αδερφή των Mary- Kate και Ashley Olsen, Elizabeth, μας έδειξε πώς, ένας απρόσμενος συνδυασμός μπορεί αν δείχνει πραγματικά cool. Το πουκάμισο με τα tiger prints από το Topshop, και το ασπρόμαυρο φουλάρι, με αυστηρά, γεωμετρικά prints του label YARNZ φαίνονται, ξαφνικά, φτιαγμένα το ένα για το άλλο.

Η αγαπημένη του George Clooney, Stacy Keibler, μας χάρισε ένα καταπληκτικό, ladylike look, στο οποίο συνδύασε λεοπάρ, pencil φούστα με πουά τοπ. Τα κόκκινα, κλασικά ψηλοτάκουνα απλώς απογειώνουν το στυλ. Tres chic.

Η Whitney Port «έπαιξε» με τον ίδιο χρωματικό καμβά του γκρι- ασημί- μαύρου, συνδυάζοντας λεοπάρ φούστα με ριγέ, μακρυμάνικη μπλούζα. Για τις λιγότερο τολμηρές, τα παρόμοια χρώματα «ξεκουράζουν» το μάτι, χωρίς να κάνουν τις αντιθέσεις τόσο αισθητά διακριτές.