Δείτε τη συλλογή Resort του οίκου Louis Vuitton για το 2013!

Δείτε τη συλλογή Resort του οίκου Louis Vuitton για το 2013!

Σικάτα σύνολα που δημιουργούν πόθο

Και ο οίστρος των μεγάλων οίκων για το 2013 συνεχίζεται με τη συλλογή Resort του οίκου Louis Vuitton. Το high end label εμπνέεται από τροπικά τοπία και προορισμούς και παρουσιάζει μία ποικιλία από εκπληκτικά και ευκολοσυνδύαστα κομμάτια που όλα έχουν ένα ιδιαίτερο ρετρό twist.

«Η κεντρική ιδέα για τη συλλογή, ήταν λίγο αντιθετική τύπου 'κάνει φοβερή ζέση αλλά οι γυναίκες παραμένουν καλά ντυμένες'», λέει η Julie de Libran, επί κεφαλής σχεδιαστικού του brand αναφερόμενη στη μούσες της Catherine Deneuve στο Indochine και στο La Sirène du Mississippi.

Το αποτέλεσμα είναι μια γλυκιά, θηλυκή συλλογή γεμάτη σύνολα που εκφράζουν την κομψότητα σε όλο της το μεγαλείο, χωρίς όμως καμία υπερβολή. Το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η εν λόγω συλλογή είναι μεγάλο και εντοπίζεται κυρίως στην πολυτελή υφή των υφασμάτων, τις αναλογίες και τα χρώματα. Βέβαια εκ πρώτης όψεως οι αναλογίες και ασυμμετρίες των κομματιών είναι που κλέβουν την παράσταση, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, η κολεξιόν παίζει με τα μήκη, επαναφέροντας τα φαρδιά παντελόνια, κρατώντας τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις ή το total look με ασύγκριτα στιλάτα λευκά κουστούμια. Τα αποτελέσματα είναι απρόσμενα κάθε φορά που ένα κομμάτι συνδυάζεται με άλλο, διατηρώντας το ενδιαφέρον.

Κι ενώ υποψιαζόμασταν την τάση των abstract prints που μπλέκονται με εκλεκτά υφάσματα και σχέδια στα περισσότερα looks, το label πάει ένα βήμα παραπέρα και κάνει την έκπληξη, τοποθετώντας παγέτες σε πρωινά outfits! Εκτός από τις ζιπ-κιλότ, τα υπέροχα γυαλιά, τις πλατφόρμες, τις τσάντες και τα minimal αξεσουάρ, ξεχωρίζουν οι κεντημένοι γιακάδες και τα επιμηκυμένα καπέλα στο μπροστινό μέρος που δημιουργούν ένα fedora-jockey style, που μάλλον θα εξελιχθεί σε τάση.

Αυτή η συλλογή Resort θα αποτελέσει έμπνευση για πολλές συλλογές ακόμη- το υπογράφουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Michael Kors Resort 2013: Μινιμαλιστική πολυτέλεια

Missoni: Τα πιο stylish έθνικ παπούτσια του καλοκαιριού!