Μια τουλίπα στη ραπτομηχανή σας

Μια τουλίπα στη ραπτομηχανή σας

Στη βερολινέζικη μπουτίκ υφασμάτων «Frau Tulpe» θα βρείτε υφάσματα βγαλμένα από τις σελίδες παραμυθιού και με μια ραπτομηχανή θα κάνετε τη γκαρνταρόμπα σας καινούργια!

Δείξτε μου μία γυναίκα που να μη θέλει τα ρούχα της να είναι μοναδικά και θα κάνω αίτημα στη Singer να σταματήσει την παραγωγή ραπτομηχανών οικιακής χρήσης.

Μπορεί να μην ξέρετε να ράβετε -ούτε και εμείς, μη νιώθετε άσχημα- αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε το δικό σας μοναδικό κομμάτι, φτιαγμένο από ύφασμα διαλεχτό και σε πατρόν που να σας ταιριάζει γάντι. Η λύση λέγεται μοδίστρα (αν όχι μαθήματα ραπτικής) και η πρώτη ύλη για το τέλειο ρούχο που θα είναι μόνο δικό σας, ολόδικό σας, δεν είναι άλλη από τα εξαιρετικά υφάσματα που μπορείτε να προμηθευτείτε σε ένα σωρό μέρη. Μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο, όπου ευδοκιμούν αμέτρητα υφασματάδικα, θα σας πείσει αλλά εμείς σας έχουμε και μια πιο exotic πρόταση, που συμπεριλαμβάνει και ένα ταξιδάκι στο Βερολίνο. Εκεί όπου η κυρία Τουλίπα έχει στήσει τον δικό της D.I.Y παράδεισο στο ομώνυμο μαγαζάκι της Frau Tulpe, στην μποέμικη γειτονιά του Prenzlauer Berg. Τόπια με υφάσματα στα μοτίβα που λαχταρά η φαντασία σας και extra bonus μαθήματα ραπτικής (τρίωρα workshops που κοστίζουν 18 € και έκπτωση στα πακέτα δέκα μαθημάτων με κόστος 150 €) αν ομιλείτε τη γερμανική.

Φυσικά μαθήματα κοπτοραπτικής μπορείτε να βρείτε σε αφθονία και στην Ελλάδα ενώ τα πρωτότυπα υφάσματα της Frau Tulpe μπορείτε να τα παραγγείλετε και online! Η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στις χώρες αποστολής αλλά, αν δεν ψάχνετε αφορμή για μίνι ταξιδάκι, δε μπορεί όλο και κάποιον φίλο θα έχετε στα ξένα να τα παραλάβει για εσάς!

www.frautulpe.de
Veteranenstraße 19, Mitte
U Rosenthaler Platz