Versace Resort 2012: Με 80's punk άρωμα

Versace Resort 2012: Με 80's punk άρωμα

Και πολλή θηλυκότητα κρυμμένη σε ανδρόγυνες γραμμές!

Για την συλλογή του Resort, ένα βήμα πριν την Άνοιξη του 2013, ο οίκος Versace, έχει ένα στόχο: να υπογραμμίσει τη μοναδικότητα με στυλ, τη γνωστή υπερβολική μεν chic δε πολυτέλεια. Το label αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό- να μιξάρει τα χαρακτηριστικά στοιχεία της ιστορίας του οίκου από τη δεκαετία του '80, με glam-punk στοιχεία που υπογραμμίζουν τη θηλυκότητα και ξεχωρίζουν.

Η Donatella Versace κατάφερε να περάσει το πνεύμα του Gianni Versace με τα πολύχρωμα prints, προσθέτοντας τη δική της πινελιά στην κολεξιόν, με αμέτρητα stud applications.
με μεγάλες δόσεις δυναμισμού, η συλλογή Versace resort 2013, συνδυάζει combines edgy στοιχεία με σούπερ θηλυκές, σχεδόν ρομαντικές λεπτομέρειες- δημιουργώντας μία ελκυστική, νεανική, φρέσκια και συνάμα sexy ιδέα.

Η Donatella Versace ξέρει όσο κανείς να χειρίζεται τα studs, απογειώνοντας τα αυστηρά φορέματα. Η συλλογή περιλαμβάνει από chic και ανεπιτήδευτα κομμάτια με έναν ώμο, μέχρι μάξι τουαλέτες με σκισίματα, προσπαθώντας να δώσει stylish επιλογές σε όσο το δυνατόν περισσότερες προσωπικότητες και στυλ. Δερμάτινα φορέματα και φούστες υπογραμμίζουν το glam-punk ύφος της κολεξιόν, καθώς τα χρώματα και οι απαλές γραμμές κολακεύουν τις σιλουέτες.

Ανδρόγυνα κοστούμια, αποτελούν το απόλυτο must have καθώς καταφέρνουν να συμβαδίζουν με την άνεση και την κομψότητα. Η λεπτομέρεια στα υφάσματα και το σχεδιασμό, μία εντυπωσιακή χρωματική παλέτα και ιδιαίτερα prints, διχρωμίες και πολύ κίτρινο, ροζ και μπλε ανακατεύονται με κλασικά μπεζ και μαύρα και μας τρελαίνουν. Η ιδέα συμπληρώνεται με ασορτί ankle booties, peep toe booties και εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα. Ιδού!