Οι μούσες του Valentino στα κόκκινα

Οι μούσες του Valentino στα κόκκινα

Ένα παλάτι στο Palermo γίνεται το ιδανικό σκηνικό για να αναδειχθούν οι κόκκινες δημιουργίες του επόμενου χειμώνα του οίκου Valentino.

Οι λάτρεις του ιταλικού σινεμά σίγουρα έχουν παρακολουθήσει την ταινία του 1963 «Il Gattopardo», της οποίας μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες σκηνές έχουν γυριστεί στο Palazzo Valguarnera-Gangi στο Palermo της Σικελίας.

Εκεί, σε αυτό το χαρακτηριστικό δείγμα μπαρόκ αρχιτεκτονικής, φωτογραφήθηκε και η νέα διαφημιστικής καμπάνια του οίκου Valentino. Τα βαριά χαλιά, οι πολυέλαιοι και οι επιβλητικές, χρυσοποίκιλτες, βαριές πόρτες του Palazzo αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για να αναδειχθούν οι νέες δημιουργίες της Maria Grazia Chiuri και του Pierpaolo Piccioli, creative directors του ιταλικού οίκου.

Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι του maison Valentino εμπιστεύτηκαν την Deborah Turbeville που φωτογράφησε και την ανοιξιάτικη Valentino καμπάνια. Οι πρωταγωνίστριες Monika "Jac" Jagaciak, Frida Gustavsson και Caroline Brasch Nielsen ντύθηκαν στα κόκκινα σε μια καμπάνια σοφιστικέ, ονειρική, ρομαντική αλλά και μια σκοτεινή πινελιά.