Διαβάστε αποκλειστικά στο Queen.gr και μάθετε πρώτες για το ποιος Οίκος έρχεται στην Ελλάδα

Διαβάστε αποκλειστικά στο Queen.gr και μάθετε πρώτες για το ποιος Οίκος έρχεται στην Ελλάδα

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 CARVEN τώρα στα καταστήματα Zilly.

Ο Oίκος Carven ιδρύθηκε το 1945 στο Παρίσι. Η Madame Carven, η σχεδιάστρια του Oίκου, πάντα πρωτοπόρος κατάφερνε να δημιουργεί συλλογές με βάση την αγάπη της για το σχέδιο και την επιθυμία της να λανσάρει κομμάτια που απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα.

Φέτος το καλοκαίρι ο Οίκος επαναλανσάρει το προφίλ του βάζοντας στα ηνία του σχεδιασμού τον Guillaume Henry, πρώην σχεδιαστή του Οίκου Givenchy. Με μία συλλογή εμπνευσμένh από την Αρχαία Ελλάδα, τους θησαυρούς της Αιγύπτου και την κόκκινη γη της Νότιας Αμερικής, ο πολυτελής Οίκος έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα καταστήματα Zilly της εταιρίας Ρακάς.

Με βασικό motto της collection την απλότητα, αυτό που κυριαρχεί είναι το κομψό boho chic look σε κομμάτια κλειδιά όπως, small dresses με εξωτικό άρωμα, κοντά σορτς και crossover φούστες. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει πινελιές από το χρώμα της λεβάντας, του γλυκού μανταρινιού, του χαλκού και της μέντας, σε φόντο μαύρο και λευκό, ενώ οι γραμμές της κολακεύουν το γυναίκειο σώμα, μέσα από καμπύλες και τονισμένη μέση.

Με προσκεκλημένη στο επίσημο Carven trunk show στο υποκατάστημα Barney's της Νέας Υόρκης το «it girl» Alexa Chung, μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη ιδέα για την κατεύθυνση που θέλει να δώσει ο σχεδιαστής στο επαναλανσάρισμα του luxury brand της Madame Carven.


Τη συλλογή CARVEN μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Zilly στο Κολωνάκι, στη Κηφισιά στη Γλυφάδα και στο Golden Hall.