Η καινούρια συλλογή του οίκου «House of Holland» εμπνέεται από τη γιαγιά μας

Η καινούρια συλλογή του οίκου «House of Holland» εμπνέεται από τη γιαγιά μας

Η collection του γνωστού οίκου για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2011-12 μόλις παρουσιάστηκε.

Ο Henry Holland του λονδρέζικου οίκου μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικά παιχνίδια με τη μόδα. Αυτή τη φορά, η καινούρια του συλλογή προβάλλει τα ρούχα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

Με χρωματική παλέτα που εκτείνεται από το παστέλ φιστικί και το ζουμερό πορτοκαλί μέχρι και το ξεβαμμένο λιλά, και τυπώματα κλασσικού λεοπάρ σε αρμονία με ανθισμένα floral, πολύχρωμα παπαγαλάκια και υπερμεγέθη σατέν κλουβιά ο Holland έκανε για άλλη μια φορά εντύπωση κλέβοντας την παράσταση.

«Το κορίτσι της House of Holland είναι πολύ νεαρό για να φορέσει κολιέ με πέρλες γι' αυτό και εμείς πήραμε τις πέρλες και της στολίσαμε το φόρεμα», είπε ο γνωστός σχεδιαστής και έμπλεξε το tweed με το γιαγιαδίστικο σεμέν-crochet δίνοντάς τους μία καινούρια διάσταση.

Τη συλλογή συμπληρώνουν μίνι και μίντι φούστες, τσέπες επενδυμένες με neon χρώματα, εντυπωσιακά κολλάρα και brogues από δέρμα pony. Με την Alexa Chung και την Peaches Geldof καθισμένες στις πρώτες σειρές και μία εντυπωσιακή λίστα από buyers να σημειώνουν τις επόμενες αγορές τους από τον οίκο του «it boy» Henry Holland, η καινούρια του collection αναμένεται να κάνει θραύση.

Παρακολουθήστε το ολοκαίνουριο βίντεο από τη συλλογή Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2011-12.