Για σένα πέφτω και σε… «ΚΟΜΑ».

Για σένα πέφτω και σε… «ΚΟΜΑ».

Ο σχεδιαστής που κάνει το Λονδίνο να δονείται από τρομερά σοφιστικέ sex appeal.

Αν και ακόμα δεν έχει πέσει η αυλαία της Λονδρέζικης εβδομάδας μόδας ο πρώτος νικητής με την πλέον συγκλονιστική τέκνο φουτουριστική συλλογή για τον επόμενο χειμώνα δικαιωματικά είναι ο David Koma. Μπορεί να παρουσίασε μόλις την δεύτερη του γυναικεία συλλογή, αλλά απευθύνεται σε θηλυκά, που ζουν το σήμερα, λατρεύουν το scuba diving , τολμάνε τη διαφορετικότητα και τα πάνε πολύ καλά με το γυμναστήριο. Κοντά αποκαλυπτικά μήκη , πουά σχέδια ή απλικέ σαν καλειδοσκοπικές οπτασίες οδηγούν τα όνειρα τους.

Με ομοιότητες στη βασική ιδέα όπως και του επίσης εκπληκτικού για φέτος Marc Jacobs μία εβδομάδα πριν στην Νέα Υόρκη , ο David σπάει τον κώδικα πουά και παρουσιάζει τρομερά ενδιαφέρουσες παραλλαγές, αλλά και νεωτεριστικές τεχνικές όπου το πραγματικό με το σουρεαλιστικό φτιάχνουν ένα νέο τύπο δυναμικής γυναίκας με βάση το μαύρο και splashes από δυνατά έντονα χρώματα που προσάπτονται σε απροσδόκητα σημεία του κορμιού και δημιουργούν τη νέα στολή του 21ου αιώνα.

Ένα κράμα Alaia με παλιό καλό Christofer Κane και ο David Koma θα με φέρει σε κώμα γιατί είναι ότι πιο επίκαιρο, δημιουργικό και απόλυτα σύγχρονο. Δέκα στα δέκα και έπεται συνέχεια. Δεν είναι τυχαίο που η Katy Perry και η Beyonce δεν βγάζουν τα ρούχα του ούτε στον ύπνο τους!

Δείτε το βίντεο με τη νέα του συλλογή.