Alberta Ferretti Resort 2013: Το tie-dye στην πιο chic εκδοχή του!

Alberta Ferretti Resort 2013: Το tie-dye στην πιο chic εκδοχή του!

Μοντέρνα αναδρομή στο παρελθόν...

Μετά το απόλυτο μαύρο που κυριάρχησε στο φθινοπωρινό show της Alberta Ferretti για το φθινόπωρο, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να κινηθεί με πιο αισιόδοξο στυλ και να δημιουργήσει περισσότερο φωτεινές προτάσεις.

Προκειμένου να το κάνει, το label χρησιμοποίησε τις πιο χαρακτηριστικές τάσεις της δεκαετίας του 70, τα tie-dye μοτίβα. Απαλές αποχρώσεις και χαλαρή συμπεριφορά, χαρακτηρίζουν το νέο είδος θηλυκότητας που λανσάρει ο οίκος και προβλέπουμε να κάνει τα υπέροχα κομμάτια του να εξαφανίζονται από τα ράφια!

Βέβαια η συλλογή δεν έχει καμία σχέση με το κλασικό tie-dye, μιας και χρησιμοποιείται μία απόχρωση και το αποτέλεσμα είναι μεν δυναμικό αλλά και διακριτικό μαζί! Τα outfits θα τα χαρακτηρίζαμε κλασικά και σύγχρονα ιδανικά για την γυναίκα που δεν θέλει να κάνει συμβιβασμούς στο στυλ της, αλλά επιλέγει το lady chic.
Pastel και έντονα χρώματα με αφηρημένα σχέδια δημιουργούν οπτικές συμφωνίες με αέρινα φορέματα, αυστηρά ταγέρ, καθημερινά σετ και παντελόνια για όλες τις ώρες, πάντα ακολουθώντας την ταυτότητα του αγαπημένου high-end label.

Όσο για τα αξεσουάρ, ολοκληρώνουν απόλυτα τα πολυτελή και minimal looks, δημιουργώντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Πρακτικές τσάντες, ψηλοτάκουνα πέδιλα και ζώνες σε μεταλλικές αποχρώσεις και έντονα χρώματα μας μαγεύουν.