Οι πέντε τρόποι για να φορέσετε άσπρο

Οι πέντε τρόποι για να φορέσετε άσπρο

Όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη το άσπρο ξαναμπαίνει στις στυλιστικές μας επιλογές, πως μπορούμε όμως να δείχνουμε στυλάτες χωρίς να μοιάζουμε στον παγωτατζή της γειτονιάς;

Υπάρχουν πέντε νέοι τρόποι για να φορέσετε το άσπρο φέτος, κατευθείαν από τις διάσημες πασαρέλες. Είτε είναι σε total white σύνολα ή λευκές λεπτομέρειες, το άσπρο επιστρέφει και πάλι να μας κατακτήσει.

Bottega_Veneta_S11_046

1.Η άσπρη πλουμιστή φούστα

Βάλτε στην άκρη pencil και απλές βαρετές φούστες και καλωσορίστε την πλουμιστή λευκή φούστα που θα σας κάνει να φαίνεστε σαν μικρή πριγκίπισσα . Συνδυάστε την με μαύρο ή γκρι για να τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Alexander_Wang_S11_061

2.Συνδυάστε λευκό με λευκό

Αυτό που ποτέ μέχρι τώρα δεν θα τολμούσατε, λευκή μπλούζα με λευκό τοπ, σήμερα ξεχάστε το. Από δω και πέρα σας επιτρέπεται να συνδυάζετε δύο άσπρα κομμάτια μαζί και να είστε πιο it από ποτέ.

Emilio_Pucci_S10_073

3.Το μακρύ λευκό φόρεμα

Το μακρύ λευκό φόρεμα δεν είναι μόνο για την γαμήλια τελετή. Μία λεπτή σιλουέτα, θα δείχνει υπέροχη σε ένα λευκό, στενό, μακρύ φόρεμα με μακριά μανίκια. Χωρίς περιττά αξεσουάρ ή φαντασμαγορικά παπούτσια, αφήστε την λευκή τουαλέτα σας να κάνει την δουλειά της.

Dolce_Gabbana_drs_S11_019

4.Λευκή διαφάνεια

Δείξτε δέρμα με διαφάνειες και δαντέλα και συνδυάστε την ρομαντική αθωότητα του λευκού με την σέξι αίσθηση της διαφάνειας, και γίνε μία ανοιξιάτικη λολίτα.

S_McCartney_S11_007

5.Το άσπρο κουστούμι

Συνδυάστε δύο trend μαζί και φορέστε το τόσο it ανδρικό σακάκι σε λευκό. Προχωρήστε την εμφάνιση σας ένα βήμα παραπέρα και γίνετε οι εξπέρ του mix and match.