Είναι ο Hedi Slimane το νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent;

Είναι ο Hedi Slimane το νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent;

Όχι μόνο οι φήμες περί αντικατάστασης του Stefano Pilati βγήκαν αληθινές αλλά έχει βρεθεί κιόλας ο αντικαταστάτης του. Τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες.

Ακόμα και λίγο πριν το fashion week της Νέας Υόρκης, οι φήμες περί αντικατάστασης του Stefano Pilati από τον οίκο Yves Saint Laurent, είχαν φουντώσει. Οι φήμες περί πιθανής αποχώρησης του σχεδιαστή και πως η συλλογή του για τον επόμενο χειμώνα θα είναι η τελευταία του στον οίκο, όχι απλά οργιάζουν αλλά έχουν ήδη αρχίσει οι συνομιλίες για την αντικατάσταση του εδώ και ημέρες.

Ο οίκος, πάντα σύμφωνα με όσα φημολογούνται, είδε σχεδόν τους πάντες, από τον Raf Simons μέχρι τον Olivier Theyskens, και κατέληξε, λένε, σε κάποιον που έχει εργαστεί στον YSL και παλιότερα και που έχει δώσει το στίγμα του πρόσφατα και στην αντρική σειρά του Dior. Ο τυχερός είναι ο Hedi Slimane ο οποίος εκτός των άλλων είναι και στενός φίλος του διαχειριστή του YSL Foundation, Pierre Berge, κάτι που δικαιολογεί το πόσο θαρραλέος είναι για αυτή την θέση, αφού οι παραξενιές του Berge για απόλυτο έλεγχο είναι γνωστές στον κόσμο της μόδας.