H PINKO μπαίνει στη ψηφιακή εποχή δυναμικά

H PINKO μπαίνει στη ψηφιακή εποχή δυναμικά

Ένας ηλεκτρονικός στυλίστας στη διάθεση σας δια χειρός PINKO.

Η PINKO σας συστήνει το Store Stylist που για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Rakas και μόνο στα καταστήματα PINKO.

Ξεχάστε τους στυλίστες ,που όπως και να έχει το κατιτίς τους θα το πληρωθούν για να σας αλλάξουν το στυλ και αφεθείτε στα χέρια του ηλεκτρονικού Store Stylist. Πρόκειται για μια νέα εικονική εφαρμογή που σας εξυπηρετεί στιλιστικά. Η νέα αυτή ηλεκτρονική συσκευή δίνει συμβουλές μόδας, συνδυάζοντας κάθε ρούχο με άλλα κομμάτια της συλλογής. Δημιουργείτε έτσι τα δικά σας looks ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε όλη τη νέα συλλογή PINKO της άνοιξης που έρχεται με ένα μόνο άγγιγμα.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις επιδείξεις μόδας, να ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά όλα τα lookbooks αλλά και να δείτε τις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας με πρωταγωνιστές κορυφαία μοντέλα όπως η Naomi Campbell και η Eva Herzigova.

Το κατάστημα PINKO της εταιρίας RAKAS φιλοξενεί στις 3 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στην οδό Μητροπόλεως 52, τον πρώτο προσωπικό σας στυλίστα «Pinko Store Stylist» και το γιορτάζει με ένα stylist party για να δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή και να «δοκιμάσετε» με ένα άγγιγμα όλα τα σχέδια PINKO.