Victoria Beckham: Η φωτογράφηση για μεγάλο, γυναικείο περιοδικό

Victoria Beckham: Η φωτογράφηση για μεγάλο, γυναικείο περιοδικό

Η superstar fashion designer στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού Glamour

Η 38χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών φωτογραφήθηκε για το μεγάλο αμερικανικό περιοδικό, πίνοντας milkshake, φορώντας δημιουργίες της συλλογής της αλλά και στην μπανιέρα, με μία τιάρα στο κεφάλι της. Η Beckham μίλησε για το αγαπημένο της, best seller βιβλίο, Fifty Shades of Grey, για τον λόγο που δεν χαμογελάει ποτέ στις άπειρες paparazzi φωτογραφίες της, που κυκλοφορούν καθημερινά σχεδόν, αλλά και για την προοπτική να κάνει πέμπτο παιδί.

Για την τριλογία βιβλίων Fifty Shades of Grey, και το τολμηρό τους περιεχόμενο:
«Βρίσκομαι στη μέση του δεύτερου βιβλίου. Το αγόρασα και για την μαμά μου! Αλλά κάθε φορά που προσπαθεί να μου ανοίξει συζήτηση για αυτό, αλλάζω θέμα. Δεν θέλω να μιλήσω με την μαμά μου για σαδομαζοχιστικό σεξ».

Για τον λόγο που δεν χαμογελάει ποτέ στους φωτογράφους:
«Κάποτε χαμογελούσα συνέχεια όταν με έβγαζαν φωτογραφίες. Νομίζω ότι σταμάτησα να χαμογελάω όταν άρχισα να σχολούμαι με την μόδα. Η μόδα έκλεψε το χαμόγελό μου! Δημιούργησα μία περσόνα. Και δεν λέω ότι αυτή η περσόνα δεν είναι εγώ, αλλά ούτε και ότι είναι μόνο εγώ. Είναι μία πανοπλία που φαίνεται».

Πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε πέντε χρόνια από σήμερα;
«Θα ήθελα όλοι στην οικογένειά μου να είναι υγιείς και χαρούμενοι. Θα ήθελα να επεκτείνω την δουλειά μου με σταθερούς ρυθμούς και να κάνω περισσότερες γυναίκες να νιώθουν δυνατές, όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Δεν θα έλεγα όχι στην προοπτική ενός ακόμα παιδιού. Είναι, βέβαια, δύσκολο, με την καριέρα, την οικογένεια και τον σύζυγό μου, που είναι εξίσου πολυάσχολος. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ!».

Διαβάστε ακόμα:

Ποια διάσημη star δανείζεται ρούχα από την ντουλάπα της Victoria Beckham;

Οικογένεια Beckham: Δείπνο για τρεις!

Τα πρώτα βήματα της Harper Beckham