H Victoria Kyriakides σχεδιάζει οικολογικά!

H Victoria Kyriakides σχεδιάζει οικολογικά!

Στο DoItEco που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Κύπρο

Το DoItEco, η πρώτη οικολογική επίδειξη μόδας στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Μέγαρο της Λευκωσίας. 20 Κορυφαίοι Σχεδιαστές από Ελλάδα και Κύπρο, παρουσίασαν υπέροχες οικολογικές δημιουργίες και μάγεψαν τους παρευρισκόμενους. Για άλλη μια φορά, μετά την επιτυχία του Λονδίνου, η διεθνής πλέον σχεδιάστρια κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις ιδιαίτερες δημιουργίες της.

Το σκηνικό ήταν μοναδικό: Πασαρέλα από γρασίδι, ξυπόλητες αιθέριες υπάρξεις με simply chic styling που αναδεικνυαν με μαγικό τρόπο την κάθε δημιουργία. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν βαμβάκι, μετάξι, χαρτί, ξύλο, λινάτσα, μπαμπού και άλλες οργανικές ύλες. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας και με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας, του Intelligent Life και του Συνδέσμου Σχεδιαστών Μόδας Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λευκωσία είναι η Πέμπτη χώρα παγκοσμίως, έπειτα από το Δουβλίνο , το Βερολίνο, το Βανκούβερ και τη Νέα Υόρκη, που φιλοξενεί οργανωμένο eco fashion show. Δείτε τις φωτογραφίες από το catwalk της Victoria Kyriakides ξεφυλλίζοντας τη photo gallery...

Διαβάστε ακόμη:

H Victoria Kyriakides εντυπωσίασε εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Βελιγράδι (backstage&catwalk photos)

Αποκλειστικό Victoria Kyriakides: To Grecian chic show που έκανε το Λονδίνο να παραμιλάει...

Fashion πρωτοπορία: Bloggers αναλαμβάνουν την καμπάνια συλλογής νυφικών για το 2013