Φωτιά και λάβρα: Το ανδρόγυνο μοντέλο Andrej Pejic ως κουνέλακι του Playboy;

Φωτιά και λάβρα: Το ανδρόγυνο μοντέλο Andrej Pejic ως κουνέλακι του Playboy;

Το «αγορίτσι» top model Andrej Pejic δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να κάνει φωτογράφιση για την βίβλο των απανταχού αντρών.

Ότι ο Αndrej σε λίγο θα βγάλει στη σύνταξη την Lara Stone το βλέπουμε. Ότι σε όποιο casting και να τον στείλεις θα σου έρθει πίσω με booking, άσχετα αν είναι για ανδρικό ή γυναικείο περιοδικό όπου αντίστοιχα θα κάνει τον άνδρα ή τη γυναίκα, ναι, οκ το ξέρουμε και αυτό.

Αλλά να θέλει τώρα να φωτογραφηθεί σαν προκλητικό κουνελάκι στο άντρο ακολασίας των απανταχού αρσενικών του πλανήτη -φυσικά και μιλάμε για το Playboy-, ε τότε, θέλω τώρα το τηλέφωνο του μάνατζερ του!

Αποκλείεται κάτι τόσο έξυπνο, με τρελό marketing potential και τόσο πιασάρικο να το σκέφτηκε μόνος του. Είναι γνωστό ότι τα μοντέλα μόνο ποζάρουν, δεν σκέφτονται. Όποια έκαναν την εξαίρεση βέβαια, έκαναν τη εξαίρεση σε αυτό τον ρατσιστικό κανόνα, έγιναν και πάμπλουτα και υπερδιάσημα. Μην αρχίσω name dropping. To καλύτερο δε. Ο Andrej το άφησε για το τέλος: θέλει να το πραγματοποιήσει μπροστά στο φακό του Terry Richardson.

Μόνο που το φαντάζομαι θέλω να αγοράσω τώρα τις πεσμένες μετοχές του περιοδικού για να βγάλω επί εκατό όσα θα πληρώσω, μόλις απ' το συγκεκριμένο τεύχος με τον Αndrej στο εξώφυλλο να ποζάρει με νάζι και χειλάκι πετροκέρασο τελείως τόπλες-γιατί αφού είναι αγόρι στήθος δεν έχει(!) και με φουντάκι από στολή playboy bunny στα απόκρυφα. Που και πάλι δεν βγαίνει γιατί δεν τον κόβω και «μικρούλη» κι ας είναι μόνο 19. Στροφάρει και στροφάρει από νωρίς. Άντε και σε ντουέτο με την Paris Hilton. Προβλέπεται περιπετειώδης καριέρα.