Νέα capsule συλλογή J Brand σε συνεργασία με τον Christopher Kane

Νέα capsule συλλογή J Brand σε συνεργασία με τον Christopher Kane

Ο σχεδιαστής Christopher Kane συνεργάζεται ξανά με την επώνυμη εταιρεία denim J Brand μετά το project 5X5 στο πλαίσιο μιας συλλογής για το 2012.

Η γνωστή εταιρεία J Brand συνεργάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο με πέντε σχεδιαστές που έχουν τη βάση τους στο Λονδίνο, συγκεριμένα τους Peter Pilotto, Richard Nicoll, Christopher Kane, Meadham Kirchhoff, and Erdem Moralioglu, στο πλαίσιο του project 5X5 (φώτο).

Το project αυτό αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από επιτυχημένο, τουλάχιστον από τη μεριά του Christopher Kane. Ο σχεδιαστής και η επώνυμη εταιρεία denim πρόκειται μάλιστα να επαναδημιουργήσουν μια νέα capsule κολεξιόν ως κομμάτι της επίσημης συλλογής του Christopher Kane για το 2012. Ο σχεδιαστής δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή καθώς θεωρεί την J Brand την καλύτερη εταιρεία στον τομέα της, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο ιδρυτής και CEO της J Brand, Jeff Rudes, από τη μεριά του είπε πως αποσκοπεί σε μια σταθερή συνεργασία με το σχεδιαστή που τώρα θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια πλήρη συλλογή και όχι ένα κομμάτι όπως προβλέπονταν στο project 5X5.