H Kate Moss στο Μαρόκο και όχι για να παντρευτεί

H Kate Moss στο Μαρόκο και όχι για να παντρευτεί

Η Κate Moss πρωταγωνιστεί σε βίντεο με αφρικάνικο αέρα για λογαριασμό της Longchamp.

Το ότι η Kate Moss συνεργάζεται με την εταιρεία Longchamp βγάζοντας και σειρά με την υπογραφή της δεν είναι κάτι καινούριο. Το νέο είναι το βίντεο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες με την ίδια να πρωταγωνιστεί κρατώντας φυσικά τσάντες Longchamp.

Ανά χείρας λοιπόν το ποπ κορν γιατί η Kate στο βίντεο που είναι εμπνευσμένο από τα ταξίδια της και τιτλοφορείται «Faraway» -όπως και η σειρά της με τσάντες για την Longchamp-, περιφέρεται στους δρόμους του εξωτικού Μαρακές στο Μαρόκο κρατώντας διάφορες τσάντες από τη συλλογή της, που θα διατίθενται στις boutiques της Longchamp από τον επόμενο μήνα. Το βίντεο, που θα κυκλοφορήσει και αυτό στις αρχές Μαρτίου, σκηνοθετήθηκε από τον Alasdair McLellan ενώ ηχητικά ντύνεται από τη χαρακτηριστική φωνή της Nancy Sinatra.

Αν τελικά δούμε την Kate να παντρεύεται και στο Μαρακές, μη σας κάνει εντύπωση καθώς το εξωτικό Μαρόκο έχει γίνει hot spot της shopwbiz, με τις καμπάνιες των Marc Jacobs και Yves Saint Laurent να φωτογραφίζονται στο ζεστό και υγρό τοπίο της αφρικανικής χώρας.