Schiaparelli & Prada δεν κατάφεραν να γεμίσουν τα ταμεία στο MET

Schiaparelli & Prada δεν κατάφεραν να γεμίσουν τα ταμεία στο MET

H έκθεση «Schiaparelli & Prada: Impossible Conversations» δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση.

Την Κυριακή στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης η έκθεση «Schiaparelli & Prada: Impossible Conversations» έριξε αυλαία. Όμως, φαίνεται πως παρά το λαμπερό opening και το πλήθος των celebrities που παρευρέθηκαν σε αυτό, παρά τα αφιερώματα σε sites και περιοδικά οι δύο μεγάλες κυρίες της μόδας δεν κατάφεραν να προσελκύσουν το ευρύ κοινό.

Προς θεού σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν οι υπεύθυνοι της έκθεσης και του μουσείου να αγγίξει τα περσινά νούμερα της διάσημης έκθεσης «Savage Beauty» με τη δουλειά του Alexander McQueen (661.509 εισιτήρια), όμως, και τα 339.838 εισιτήρια που έκοψε είναι πολύ λίγα για μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Γιατί;

Σίγουρα γιατί δεν γνωρίζει τόσο πολύς κόσμος την Ιταλίδα σχεδιάστρια Elsa Schiaparelli. Αυτή η έκθεση δεν ήταν ένα συναισθηματικό ταξίδι όπως του McQueen ήταν στην ουσία ένα μάθημα μόδας με τις δουλειές δύο μεγάλων κυριών του χώρου να συνδιαλέγονται και να διδάσκουν τους θεατές. Ήταν, λοιπόν, μια έκθεση πιο στοχευμένη σε fashion κοινό, για αυτό και η μεγάλη διαφορά στον αριθμό των εισιτηρίων σε σχέση με πέρυσι.

Διαβάστε επίσης:

H Miuccia Prada και η Elsa Schiaparelli κατέλαβαν τη Νέα Υόρκη

Πόσοι και ποιοι celebs φορούσαν Prada στο κόκκινο χαλί του MET Ball 2012;