Ο χειμώνας θέλει το καπέλο του

Ο χειμώνας θέλει το καπέλο του

Τη σεζόν που έρχεται τα καπέλα θα καθορίσουν το στυλ.

Για τον χειμώνα που είναι προ των πυλών οι σχεδιαστές μόδας πόνταραν για τα καλά στα καπέλα. Δεν τα λάνσαραν απλά ως αξεσουάρ, αλλά σαν δυναμικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας που δεν συμπληρώνουν το look αλλά το καθορίζουν στυλιστικά.

Ηγέτης στην τάση αυτή (αν μπορούμε καταχρηστικά να την ονομάσουμε τάση) είναι ο Marc Jacobs που δημιούργησε υπερμεγέθη καπέλα τόσο για την δική του ομώνυμη συλλογή ρούχων όσο και για τον οίκο Louis Vuitton στον οποίο εκτελεί χρέη creative director. Τα στόλισε με γούνα είτε ολόκληρα είτε σε λεπτομέρειες λανσάροντας τα πιο αναγνωρίσιμα καπέλα της σεζόν.

Στο στυλ που προσδίδουν τα καπέλα επένδυσε και ο Giorgio Armani σε μια πιο sleek εκδοχή τους «πειράζοντας» το κλασικό Fedora καπέλο και κρύβοντας το μισό πρόσωπο των μοντέλων του δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση μυστηρίου. Και ο Roberto Cavalli, όμως, έδωσε έμφαση στα καπέλα δίνοντάς τους όγκο και ντύνοντας το γείσο τους με δέρμα.

Τέλος, για τις πιο κλασικές γυναίκες μπερέδες, σκουφιά, γούνινα headpieces ή καπελίνα με βέλο για τις φασιοναρίες παρουσιάστηκαν από όλους τους μεγάλους οίκους. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Διαβάστε επίσης:

Οι 20 πιο ενδιαφέρουσες tote τσάντες της επόμενης σεζόν