To νέο United Colors of Benetton Pin Up Denim υπόσχεται γλουτούς στα ουράνια!

To νέο United Colors of Benetton Pin Up Denim υπόσχεται γλουτούς στα ουράνια!

Διαμορφώστε την εικόνα στης σιλουέτας σας με στυλ

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του μεταβλητού πλεκτού, η Benetton συνεχίζει με το επαναστατικό United Colors of Benetton Pin Up Denim. Ένα μοναδικό και άρτια σχεδιασμένο τζιν που υπόσχεται να αναδείξει τις μοναδικές γυναικείες καμπύλες.


Η κοιλιά και οι γλουτοί είναι τα σημεία που ταλαιπωρούν περισσότερο τις γυναίκες. Το Pin Up Shape denim χάρη σε μια τεχνική στο εσωτερικό του παντελονιού βοηθάει την κοιλιά να δείχνει επίπεδη με ένα άνετο και κομψό αποτέλεσμα. Οι αναλογίες του γυναικείου σώματος αποκτούν ισορροπία. Το ψιλοκάβαλο σχέδιο δείχνει την κοιλιά επίπεδη ενώ εστιάζει την προσοχή στους λεπτοσχηματισμένους γλουτούς και αγκαλιάζει τις καμπύλες στο σωστό σημείο έτσι ώστε η φιγούρα να δείχνει ψιλόλιγνη.


Το Pin Up Lift Denim είναι ένα λεπτό χαμηλοκάβαλο τζιν όπου το πολύ ελαστικό του ύφασμα όχι μόνο δείχνει υπέροχο αλλά δίνει την απόλυτη αίσθηση. Το μυστικό του είναι το σχήμα καρδιάς σχέδιο του πίσω μέρους, οι λεπτές ραφές και οι τέλεια τοποθετημένες πίσω τσέπες. Οι γυναικείοι γλουτοί παίρνουν σχήμα και ανασηκώνονται ενώ παράλληλα τα πόδια δείχνουν μακρύτερα για μια άνετη και εντυπωσιακή εμφάνιση! Όποιο σχήμα σώματος και να έχετε, όποιο στυλ και να έχετε, το United Colors of Benetton Pin Up Denim σας βοηθάει να το ανεβάσετε και να το διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε!

Διαβάστε ακόμη:

Ρος Γεωργίου: φιγουράρει και στη ρωσική Vogue

Η Gisele παίρνει τη θέση της Kate Moss ως κεντρικό πρόσωπο μεγάλου οίκου!

H Angela Rockwood, το τετραπληγικό μοντέλο στην παγκόσμια καμπάνια Nordstrom