Σκανδαλώδες; Οι ήρωες του Disney μεταμορφώνονται σε ανορεξικά μοντέλα για τα Barneys!

Σκανδαλώδες; Οι ήρωες του Disney μεταμορφώνονται σε ανορεξικά μοντέλα για τα Barneys!

Ντύνονται με haute-couture δημιουργίες και εκσυγχρονίζονται...

Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες του Disney, που μας κρατούσαν συντροφιά τα παιδικά μας χρόνια, αποφάσισαν να αλλάξουν και να μεταμορφωθούν σε supermodels. Δηλαδή όχι ακριβώς αυτοί, κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να ανανεώσουν την εικόνα τους προκειμένου να... γίνει πιο up-to-date το στυλ τους.

Η νέα καμπάνια των Barneys ονομάζεται "Electric Holiday", και αποτελεί ωδή στην θρυλική ηλεκτρική παρέλαση του Disney. Στη σύγχρονη έκδοσή της οι ήρωες του Michael Giacchino δεν θυμίζουν σε πολλά τους παλιούς. Η ψιλόλιγνη Minnie Mouse φαντασιώνεται να κάθεται στην πρώτη σειρά της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού ενώ οι Mickey Mouse, Goofy, Snow White, Cruella de Vil, και Daisy Duck φορούν δημιουργίες των Balenciaga, Lanvin, Balmain, και άλλων. 23 νέοι καρτούν χαρακτήρες ανθρώπων της μόδας έχουν προστεθεί στη συλλογή.

Ο Creative director της αλυσίδας των Barneys, Dennis Freedman εξήγησε γιατί αποφάσισαν να αναδημιουργήσουν τους ήρωες, δίνοντάς τους αναλογίες μοντέλων πασαρέλας για το φιλμ του. «Αυτό που έχει σημασία είναι να φανεί πώς ακριβώς λειτουργεί ο κόσμος της μόδας στη λεπτομέρεια. Ήταν μεγάλη πρόκληση και χρειάστηκε να μάθουμε πολλά. Ο animator και εγώ, καθίσαμε μαζί και είδαμε την κάθε λεπτομέρεια- πώς φτιάχνονται, πώς κινούνται, προκειμένου να είμαστε ακριβείς. Όταν ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε τους ήρωες στην πασαρέλα έπρεπε να το συζητήσουμε. Η κλασική Minnie Mouse δεν θα έδειχνε ωραία με ένα φόρεμα Lanvin! Υπήρξε μια στιγμή σιγής, επειδή οι χαρακτήρες δεν αλλάζουν- αλλά είπα πως προκειμένου να πετύχει χρειαζόμαστε μία Minnie 1,80μ. και συμφώνησαν. »

Εμάς πάντως δεν θα μας πείραζε να σχεδίαζαν ένα φόρεμα Lanvin για τις αναλογίες της κοντούλας και στρουμπουλούλας Minnie... Εκεί θα ήταν η πραγματική πρόκληση! Δεν είναι σαν να λένε στη μέση γυναίκα: «Δεν θα δείχνεις ωραία με ένα φόρεμα πχ Lanvin», λίγο ρατσιστικό μας έκανε. Λίγο!

Διαβάστε ακόμη:

Ρος Γεωργίου: φιγουράρει και στη ρωσική Vogue

Η Gisele παίρνει τη θέση της Kate Moss ως κεντρικό πρόσωπο μεγάλου οίκου!

H Angela Rockwood, το τετραπληγικό μοντέλο στην παγκόσμια καμπάνια Nordstrom