ICE ICE BABY Vintage καλοκαιρινό bazaar: Αποκτήστε θησαυρούς σε τιμές έκπληξη

ICE ICE BABY Vintage καλοκαιρινό bazaar: Αποκτήστε θησαυρούς σε τιμές έκπληξη

Τρεις μέρες μοναδικών ευκαιριών στο showroom του Holy Mustache

Ο Holy Mustache, ο βασιλιάς του vintage στην Ελλάδα αποχαιρετά την καλοκαιρινή σεζόν με ένα σούπερ τριήμερο προσφορών στο Holy Room.

Vintage κομμάτια με ιστορία και ιδιαίτερο στυλ, εκτίθενται σε ένα ξεχωριστό showroom/ πολυχώρο με θετική ενέργεια και περιμένουν να γίνουν δικά σας σε τιμές ευκαιρίας. Το μοναδικό bazaar θα κρατήσει τρεις μέρες και ξεκινά από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή. Ο χώρος είναι ανοικτός για το κοινό από τις 17:00 έως τις 00:00.

Στο Holy Room θα δείτε ρούχα από διάφορες δεκαετίες, κομμάτια προσεγμένα, κοσμήματα, αξεσουάρ, τσάντες και φυσικά θα συναντήσετε όμορφα πρόσωπα με στυλ και γούστο. Ο Holy μάλιστα την 1η Σεπτεμβρίου, Σάββατο κλείνει τα 31 και θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με πολλή μουσική που θα ξεκινήσει από τις 20:00 παράλληλα με το bazaar.

Στα decks θα βρίσκονται από τις 21:00 - 23:00 ο AFFECT (super party mix) και από τις 23:00 - 01:30 η NIKKI HAYIA με πολλά demode αριστουργήματα από τα 50s, 60s και 70s και γιατί όχι τα 80s.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα τριήμερο μαραθώνιο fashion αναζήτησης και κάντε δικά σας απίστευτα κομμάτια με το μικρότερο κόστος υπό τους ήχους καλής μουσικής!

Παλλάδος 21, Ψυρρή, 2ος όροφος ...

Διαβάστε ακόμη:

Vintage: Surf, Sea, Sun Fun sto E.L.L.A.D.A. (τα σπάει!)

Επισκεφτήκαμε το «Vintage School» και ψωνίσαμε τα ωραιότερα δώρα με 10 ευρώ

Μην το πετάξεις, άλλαξέ το