Οι πιο stylish προτάσεις για τη νέα σεζόν έρχονται από τη σειρά TRF της ΖARA!

Οι πιο stylish προτάσεις για τη νέα σεζόν έρχονται από τη σειρά TRF της ΖARA!

Όλα τα trends μεταφράζονται σε ευκολοφόρετα κομμάτια για κάθε γούστο και budget

H Zara μόλις λάνσαρε την συλλογή Σεπτεμβρίου για τη σειρά TRF 2012 και μας την έδειξε σε ένα υπέροχο lookbook! Χωρίς αμφιβολία εντοπίζουμε αρκετά κομμάτια θησαυρούς στη νέα κολεξιόν του ισπανικού label, οπότε αν έχετε στο μυαλό σας μία ανανέωση γκαρνταρόμπας ξέρετε που θα απευθυνθείτε προκειμένου να αποκτήσετε ποιοτικά κομμάτια που απαντούν στις τελευταίες προτάσεις της μόδας, σε λογικές τιμές.

Πέρα από την αστείρευτη έμπνευση του high-street brand εντύπωση μας προκαλλούν πάντα οι sartorial προτάσεις για το φθινοπωρινό μας styling. Από ανεπιτήδευτα chic επιλογές σε ελαφρώς πιο εκλεπτυσμένες και άλλοτε grunge, τα σχέδια της νέας σεζόν μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο ιδιαίτερες και ψαγμένες απαιτήσεις. Η Zara δεν παύει να κάνει αυτό για το οποίο την αγαπήσαμε: να μιξάρει τα trends με φορέσιμη αισθητική και να δημιουργεί κομμάτια που θα ζήλευαν ακόμη και οι high-end οίκοι μόδας! Το αγαπημένο label ουδέποτε θυσίασε την ποιότητα και το style στο βωμό της άνεσης, ούτε και το αντίθετο φυσικά!

Πρωτότυπα και μοδάτα σύνολα, σικάτοι συνδυασμοί και εξεζητημένα στοιχεία ενώνουν δυνάμεις και κλέβουν την παράσταση. Πάντα με δυνατότητες να φορεθούν με πολλούς τρόπους, τα κομμάτια της Zara κερδίζουν το κοινό τόσο σε επίπεδο fashion forward fashionistas όσο και σε πιο κλασικούς χαρακτήρες. Τι μας επιφυλάσσει λοιπόν το lookbook Σεπτεμβρίου 2012; Όλα τα τελευταία trends από vintage ripped jeans, πολύχρωμα πουκάμισα με αντιθέσεις και ζωηρά prints, φορέματα, μάλλινα παλτά με τρουκ και στρας, κεντημένα σακάκια με χάντρες ή spikes, basic t-shirts, φαρδιά hoodies, denim κολάν, υφαντές φούστες, διαφάνειες, velour φαρδιά πουλόβερ με μπαλώματα στους αγκώνες, cropped σορτσάκια και παντελόνια καθώς και oversized ημίπαλτα.

Μία ματιά στη photo gallery θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αν και στα καταστήματα ZARA θα βρείτε πολλά περισσότερα!

Διαβάστε ακόμη:

Τι προτείνει η Zara για φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013;

Olivia Palermo style: Παίζοντας σε τρεις τόνους