Και η Diane von Furstenberg στηρίζει Obama

Και η Diane von Furstenberg στηρίζει Obama

Και το δείχνει με κάθε ευκαιρία

Η Diane von Furstenberg δεν έκρυψε ποτέ την στήριξή της στο Δημοκρατικό κόμμα της Αμερικής. Έχει υπάρξει χορηγός εκδηλώσεων για την Hillary Clinton, σχεδίασε fashion items για το event Runway to Win, της προεκλογικής καμπάνιας του προέδρου Obama και ζήτησε συγνώμη από την Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, όταν άσκησε έντονη κριτική σςτις ενδυματολογικές της επιλογές, την περασμένη χρονιά. Με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές να πλησιάζουν, η σχεδιάστρια του wrap dress φαίνεται ότι έχει βάλει τα fashion καθήκοντά της σε δεύτερη μοίρα, αφού η πολιτική αποτελεί προτεραιότητα.

Η πρόεδρος των Αμερικανών Σχεδιαστών συμμετείχε, φυσικά, με το brand της στο Fashion's Night Out, την περασμένη Πέμπτη, στη Νέα Υόρκη. Και αντί να προσπαθήσει να πείσει του παρευρισκόμενους να κάνουν shopping, η von Furstenberg θεώρησε καθήκον της να ενθαρρύνει το κοινό, που είχε συγκεντρωθεί στην μπουτίκ της στο Meatpacking District να πάει σπίτι του να δει τον λόγο του Barack Obama, στο συνέδριο των Δημοκρατικών.

Σύμφωνα με την στήλη Page Six, η σχεδιάστρια έλεγε στους παρευρισκόμενους: «Ελπίζω όλοι εδώ να είμαστε Δημοκρατικοί. Δεν δεχόμαστε Ρεπουμπλικάνους. Μην ξεχάσετε να πάτε σπίτι για να δείτε τον Πρόεδρο να μιλάει στις 10 μ.μ.». Η 65χρονη βιαζόταν να επιστρέψει σπίτι της για να μην χάσει την ομιλία του Προέδρου ενώ, σύμφωνα με πηγές, είπε σε κάποιο υπάλληλό της: «Θέλω μόνο να φύγω, για να προλάβω την ομιλία του Προέδρου».

Διαβάστε ακόμα:
Madonna: Η βασίλισσα της pop δείχνει τη στήριξή της στον Barack Obama
Η Michelle Obama παραδίδει μαθήματα σχέσεων
Η Anna Wintour μας καλεί σε δείπνο