Carolyn Murphy: η επιστροφή του supermodel στις πασαρέλες

Carolyn Murphy: η επιστροφή του supermodel στις πασαρέλες

Το supermodel των nineties ξαναχτυπά.

Το fashion week της Νέας Υόρκης βρίσκεται σε εξέλιξη με πλήθος σχεδιαστών να έχουν δείξει τις συλλογές τους για τον επόμενο χειμώνα. Ανάμεσά τους και ο Jason Wu που μας επιφύλασσε μια έκπληξη με το που ξεκίνησε το show του.

Στην παρουσίαση, λοιπόν, αυτής του της συλλογής, που είναι εμπνευσμένη από τη δουλειά του iconic φωτογράφου Helmut Newton και ξεχειλίζει από μια αίσθηση πρόκλησης και έντονη σεξουαλικότητα, περπάτησε μια από τις μούσες του Newton, το θρυλικό supermodel Carolyn Murphy.

Αν και όπως δήλωσε ήταν πολύ νευρική (αν θυμόμαστε καλά τελευταία φορά την απολαύσαμε στην πασαρέλα στο ντεφιλέ του οίκου Balenciaga δύο χρόνια πριν ακριβώς) η Carolyn μαγνήτισε τα βλέμματα με μια δημιουργία που ίσως χρειαζόταν λίγο καλύτερο fitting (δεν την κολάκευε ιδιαίτερα στο ύψος των ώμων).

Φαίνεται πως η Αμερικανίδα supermodel βάλθηκε να είναι στο επίκεντρο όλους αυτούς τους μήνες ποζάροντας για τα τεύχη Σεπτεμβρίου της ιταλικής Vogue και του κινεζικού Numéro αλλά και για τη γερμανική Vogue του περασμένου Ιούνη. Άλλη μια απόδειξη πως τα supermodels των nineties είναι αναντικατάστατα και αξεπέραστα με στόφα σταρ και ασυναγώνιστη ομορφιά.

Διαβάστε επίσης:

Είναι αυτά τα κορίτσια τα επόμενα supermodels;

Freedom! '90: Τι απέγιναν τα supermodels των 90's;

Supermodel μαμάδες: Όταν τα παιδιά κληρονομούν τα ομορφότερα γονίδια