Τι κοσμήματα θα φορέσεις φέτος την άνοιξη;

Τι κοσμήματα θα φορέσεις φέτος την άνοιξη;

Χρώματα και πολλά διαφορετικά υλικά πρωταγωνιστούν και φέτος στην κοσμηματοθήκη σου.

Επειδή κάθε καινούρια σεζόν δεν αλλάζεις μόνο ρούχα αλλά και κοσμήματα. Και επειδή ένα απλό και βαρετό ρούχο μπορεί να έχει άλλη πνοή με ένα φαντασμαγορικό κόσμημα, επιλέξαμε για σένα τα κοσμήματα που θα φορέσεις αυτή την άνοιξη.

42871_2



1.Ρίξε πέτρα πίσω σου

Χρυσό, μπρούτζος και πολλές πολύτιμες πέτρες για τον λαιμό σας μόνο. Φέτος μην αρκεστείτε σε ένα μενταγιόν με μία μόνο πολύτιμη ή ημιπολύτιμη πέτρα αλλά διαλέξτε ένα oversized κολιέ με πολλές διαφορετικές πέτρες σε πολλά χρώματα και λάμψτε.

97834_in_dl



2.Φούντες και κρόσσια

Και όμως κρόσσια και φούντες δεν έχουν μόνο τα παπούτσια και οι τσάντες σας αλλά και τα σκουλαρίκια και τα κολιέ σας. Όχι δεν σας προτείνουμε να γίνετε οι νέες βασίλισσες του hippie look αλλά να συνδυάσετε την μόδα των 60s και 70s με την κομψότητα των μεταλλικών αποχρώσεων και των μενταγιόν. Ο τέλειος συνδυασμός.

plugin_rollover_images.php



3.Μαθήματα γεωμετρίας

Όπως έχουμε πει και παλιότερα φέτος τα γεωμετρικά σχήματα είναι ότι πιο it θα φορέσεις. Είτε σε μέταλλο, είτε από φελτ, κάνε χώρο στην κοσμηματοθήκη σου για ένα μεγάλο κολιέ σε γεωμετρικό σχήμα και τράβηξε τα βλέμματα στο ντεκολτέ σου.