Δείτε τι προτείνει ο οίκος Trussardi για το 2013!

Δείτε τι προτείνει ο οίκος Trussardi για το 2013!

Ωδή στη μονοχρωμία και στο ανδρόγυνο στυλ

Συχνά μας εκπλήσσει πώς καταφέρνουν οι σχεδιαστές να εξερευνούν της δημιουργικότητά τους βρίσκοντας νέες προτάσεις κάθε σεζόν. Ένα από τα brands που κάθε φορά κερδίζει ένα μεγάλο κομμάτι της προσοχής της fashion κοινότητας είναι η Trussardi, κάτι το οποίο επαναλαμβάνεται με την ανοιξιάτικη συλλογή 2013.

Μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο γυναικείο στυλ, έρχεται από τον σχεδιαστή του οίκου Umit Benan, ο οποίος συνδύασε το δέρμα με έντονες αποχρώσεις και ελαφρά υφάσματα- δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η μίξη vintage λεπτομερειών με ανδρικά στοιχεία κατάφερε να προβάλλει τη διαφορετικότητα αυτής της συλλογής. Με stylish chic διάθεση και πολλά deux-piece κομμάτια να απογειώνουν την ένωση του κλασικού με το μοντέρνο. Ίσια παντελόνια, μονοχρωμίες και total looks, αέρινες μίντι φούστες, σορτσάκια και βερμούδες καθώς και ταγέρ ή κουστούμια επηρεασμένα από τα σμόκιν... παίζουν με το μπλε, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το λευκό, τα διακριτικά εμπριμέ φλοράλ και καρώ ενώ δε λείπει και το snakeskin.

Εμφανής η αίσθηση που αφήνουν οι δεκαετίες των 60s και 70s στα φορέματα, τις καπαρντίνες, τα γιλέκα και τις μπλούζες. Συγκεκριμένα και αυστηρά λιτά αξεσουάρ δίνουν μία urban αισθητική που αναζητά η σύγχρονη γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη:

Yolan Chris: Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη νυφική βιομηχανία προτείνει

Μύρισε Άνοιξη το Φθινόπωρο: Dolce & Gabbana S/S 2013