Mi-Ro: δείτε τη νέα οικονομική συλλογή τους

Mi-Ro: δείτε τη νέα οικονομική συλλογή τους

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τη νέα prêt-a-porter συλλογή του επιτυχημένου σχεδιαστικού διδύμου.

Tο σχεδιαστικό δίδυμο των Γιάννη Ράπτη και Δημήτρη Μαστροκάλου που βρίσκονται πίσω από το εμπνευσμένο fashion house Mi-Ro, λάνσαραν την νέα τους diffusion line που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στη καινούργια τους boutique στο νούμερο 31 της οδού Ηροδότου στο Κολωνάκι.

Οι Mi-Ro την πρώτη τους αυτή οικονομική collection που αφορά την επόμενη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2013 την ονόμασαν resort, και πρόκειται για μια chic συλλογή από βραδινές τουαλέτες , midi φορέματα και απογευματινά deux pièces. Αποχρώσεις που θυμίζουν παγωτά γρανίτες και μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από την παλέτα ενός νεορομαντικού ζωγράφου χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες τους που υπόσχονται να ντύσουν τη σύγχρονη Ελληνίδα σε τιμές προσαρμοσμένες στην εποχή. Όπως, μάλιστα μας αποκάλυψαν οι ίδιοι οι σχεδιαστές η σειρά αυτή από την επόμενη σεζόν θα περιλαμβάνει και ανδρική συλλογή.

Τι και αν διανύουμε το φθινόπωρο; Από τώρα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τι θα φορέσετε την επόμενη άνοιξη, που δεν αργεί τόσο πολύ όσο νομίζετε. Πάρτε, λοιπόν, μια πρώτη γεύση από την νέα Mi-Ro συλλογή στην παραπάνω photo gallery.

Διαβάστε επίσης:

Karl Lagerfeld: το junk food είναι πιο επικίνδυνο από την ανορεξία

Carine Roitfeld & Harper's Bazaar ανακοίνωσαν τη νέα τους συνεργασία

80 χρόνια διαμαντένια κοσμήματα Chanel