Athens Xclusive Designers Week: Aποκλειστικά στο atelier των Celebrity Skin

Athens Xclusive Designers Week: Aποκλειστικά στο atelier των Celebrity Skin

To Queen.gr βρέθηκε στο prive fitting της Μαρίας των Goin' Through και είδε πρώτο την νέα συλλογή

To Queen.gr Δημήτρη βρέθηκε στο ατελιέ Στρέπκου από το label Celebrity Skin, σε ένα πριβέ fitting για τα μάτια σας μόνο. Ο maitre της avant garde κουλτούρας στην ελληνική μόδα, μας υποδέχτηκε και μας άφησε να είμαστε παρόντες τη στιγμή που η Μαρία Μακρή από το family των Goin' Through έκανε πρόβα το ρούχο που θα φορέσει επί της πασαρέλας τη μεγάλη μέρα.

Οι Celebrity Skin, που αποτελούνται από την Ελένη Μπάρλα και τον Δημήτρη Στρέπκο μας έχουν συνηθίσει σε celebrity εμφανίσεις και εκπλήξεις στο catwalk! Aυτό είναι μία μικρή γεύση από τις φρέσκιες παρουσίες που θα δούμε τη μεγάλη μέρα. Η κάμερα του Queen.gr εξερεύνησε το χώρο και πρώτη σας μεταφέρει μία γερή δόση από την συλλογή που θα παρουσιαστεί στην 12η διοργάνωση του AXDW. Η νέα συλλογή φέρει τον τίτλο Bipolar Disorder (Διπολική Διαταραχή) και είναι βαθιά arty με έντονα θεατρικά στοιχεία. Με κομμάτια που φτιάχνονται πάνω στο σώμα χρησιμοποιώντας την τεχνική του Moulage, κεντήματα με πέρλες, πέτρες, μεταλλικά στοιχεία και φυσικά υλικά που με περίτεχνα σχέδια, είδαμε ονειρικά κομμάτια που όμως μπορούν εύκολα να πλαισιώσουν τις βραδινές εμφανίσεις της μοντέρνας fashionista που δεν συμβιβάζεται.

Βασικά χρώματα, το λευκό και το μαύρο σε μία ιδιαίτερη αφαιρετική αισθητική που όμως δεν χάνει τον γνήσιο avant garde χαρακτήρα της. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες ξεφυλλίζοντας την photo gallery και μείνετε φυσικά συντονισμένοι στο Queen.gr για όλες τις εξελίξεις του AXDW.

Διαβάστε ακόμη:

Athens Xclusive Designers Week: Το Queen.gr μπήκε στο σπίτι του Πάνου Απέργη και είδε πρώτο τα νέα σχέδια!

Athens Xclusive Designers Week: Ο Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin ετοιμάζεται

Athens Xclusive Designers Week: θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Οκτωβρίου