Οι φθινοπωρινές τάσεις, όπως τις ορίζει η SUITEBLANCO

Οι φθινοπωρινές τάσεις, όπως τις ορίζει η SUITEBLANCO

Δείτε ρούχα όμορφα, θηλυκά, για όλες τις ώρες και τα budget

Πράσινα χρώματα, τα αγαπημένα σκούρα του φθινοπώρου αλλά και φωτεινές αποχρώσεις μαζί με το κλασικό καμηλό χαρτογραφούν τις τάσεις του φετινού φθινοπώρου από την SUITEBLANCO.

Η Michaela Kocianova παρουσιάζει look που βασίζονται σε απλούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν την καθημερινότητά σας. Τα αξεσουάρ αποτελούν όπως πάντα σημαντικό κομμάτι της συλλογής και προσδίδουν την κομψότητα που αναδεικνύει η Ισπανική εταιρεία. Φτιάχνουν ζεστά και αυθόρμητα look, κομψά αλλά casual, που θα γίνουν το νέο must για ένα «Ολόφρεσκο Φθινόπωρο».

Τα ελαφριά top και οι μπλούζες από γάζα με παιχνιδιάρικες στάμπες προσθέτουν μια εξαιρετικά θηλυκή πινελιά και αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό με το άνετο τζιν παντελόνι. Από πάνω φορέστε μεγάλα ζέρσεϊ πουλόβερ -απλά ή με animal print μοτίβα- με χοντρή πλέξη και τυλιχτείτε με ένα ζεστό κασκόλ ή μαντήλι για την τέλεια προστασία! Τα πρώτα χειμωνιάτικα πανωφόρια κάνουν την εμφάνισή τους ενώ τα μάλλινα jackets επιστέφουν για τα καλά χαρίζοντας μοναδικές χειμωνιάτικες εμφανίσεις.

Για ακαταμάχητο στυλ όλες τις ώρες η SUITEBLANCO προτείνει μοναδικά αξεσουάρ για να συμπληρώσετε τις εμφανίσεις σας. Τσάντες και τσαντάκια, δερμάτινα γάντια, έτοιμα bib necklaces, και πολλά βραχιόλια φορεμένα μαζί είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά νέα κομμάτια της συλλογής. Η ανδρική γραμμή ισορροπεί ανάμεσα στο χρώμα και δίνει ένα μοναδικό χαρακτήρα στην συλλογή, χάρη στους σκούρους τόνους, την γκάμα των καφέ χρωμάτων και τις λεπτές militaire γραμμές.

Διαβάστε ακόμη:

Αναβαθμίστε το casual look σας με τις φθινοπωρινές προτάσεις των Staff Jeans

Τι ήταν το εντυπωσιακό φόρεμα της Whitney Port στα γυναικεία βραβεία του Elle;