Athens Xclusive Designers Week 2012: Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του show του Μιχάλη Ασλάνη

Athens Xclusive Designers Week 2012: Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του show του Μιχάλη Ασλάνη

Και εξασφαλίσαμε για εσάς αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

H 12η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week είναι πλέον γεγονός και όλοι οι συνειδητοποιημένοι fashionistas και λάτρεις της μόδας ζουν από το Σάββατο στους ρυθμούς της. Γι᾽αυτό και η καμπάνια της φετινής οργάνωσης τιμά το κοινό που ήταν πιστό τόσα χρόνια στο θεσμό, έχοντας ως βασικό μήνυμα το «Athens Xclusive Designers Week, a fashion icon since 2007».

Το Queen.gr δε θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, από τη καρδιά της μόδας που χτυπά αυτές τις μέρες στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε υλικό από τα τρία show στα οποία παρευρεθήκαμε, αυτό του Aslanis, του Ratt by Rita Attalla και του Miltos, όχι μόνο όμως από την πασαρέλα αλλά και από το παρασκήνιο.

Και ποιος καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε, αν όχι με τον πάντα χαμογελαστό και γλυκύτατο Μιχάλη Ασλάνη, και τον «χορό» του για το χειμώνα 2012/13. Ρούχα από όλες τις δεκαετίες με το στυλ του αγαπημένου σχεδιαστή να χαρακτηρίζεται κυρίως από το εθνολογικό στοιχείο με άξονα την Ελλάδα. Πριν σας παρουσιάσουμε όμως τη πλήρη συλλογή Aslanis, πάρτε μια πρώτη γεύση από τα backstage και τις πυρετώδεις προετοιμασίες μοντέλων και ομάδας, πριν ξεκινήσει το εντυπωσιακό show!


Διαβάστε επίσης:

Athens X-clusive Designers Week: Συνέντευξη με το Μιχάλη Ασλάνη!

Athens Xclusive Designers Week: Aποκλειστικά στο atelier των Celebrity Skin


Athens Xclusive Designers Week: Το Queen.gr μπήκε στο σπίτι του Πάνου Απέργη και είδε πρώτο τα νέα σχέδια!