Μια «συλλεκτική» συνεργασία για το Σωματείο «Αρωγή» και τη 12η AXDW

Μια «συλλεκτική» συνεργασία για το Σωματείο «Αρωγή» και τη 12η AXDW

H 12η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week παρουσίασε μια «συλλεκτική» φιλανθρωπική συνεργασία με πρωταγωνιστή τη μόδα και τους νέους σχεδιαστές που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση, για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας «Αρωγή».

Οι νέοι σχεδιαστές που παρουσίασαν τις συλλογές τους στη 12η ΑΧDW (Insomniac, Eleni Kyriacou, H-era, E.L.R. by Irene Lytra, Polina Argyrou, PixieMud, Runway, F.A.K.E. by e-outfit.com, Yura Tsu, Nassos Ntotsikas, Victoria S. by F. Erotokritos, Lila Nova) στήριξαν τη πρωτότυπη φιλανθρωπική πρωτοβουλία βάζοντας την «υπογραφή» τους και φιλοτεχνώντας συλλεκτικά T-shirts της «Αρωγής».

Όσοι βρέθηκαν από 20 έως και 22 Οκτωβρίου στην 12η ελληνική συνάντηση μόδας, είχαν την ευκαιρία να αναζητήσουν τα συλλεκτικά t-shirts στο stand του Σωματείου, ενισχύοντας, με αυτό τον τρόπο, το εθελοντικό έργο της «Αρωγής» προς συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η έμπνευση, η φαντασία και η θετική διάθεση των σχεδιαστών που στήριξαν την πρωτοβουλία της 12ης AXDW για την ενίσχυση της «Αρωγής», είχε ως αποτέλεσμα τα μοναδικά συλλεκτικά t-shirts να γίνουν μια πρωτότυπη hot επιλογή για τους λάτρεις της μόδας, και ένα δημιουργικό «όχημα» για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού Σωματείου.

Το Σωματείο Αρωγή ευχαριστεί θερμά την 12η AXDW για τη πρωτότυπη πρωτοβουλία, καθώς τους νέους έλληνες σχεδιαστές που με τις δημιουργίες τους βοήθησαν το έργο της.