H Patricia Field και οι δηλώσεις της για τον John Galliano

H Patricia Field και οι δηλώσεις της για τον John Galliano

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Roberto Cavalli υπέρ του John Galliano ο οποίος κατηγορείται για αντισημιτισμό και διώχθηκε από τον οίκο Dior μια ακόμη σημαντική κυρία από το χώρο της μόδας τάσσεται υπέρ του γνωστού σχεδιαστή.

Η στυλίστρια του «Sex & the City» και σχεδιάστρια Patricia Field είχε ποστάρει στο blog της ένα μήνυμα ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης προς τον John Galliano δηλώνοντας πως οι τρεις λέξεις που περιγράφουν το σχεδιαστή είναι ομορφιά, ευφυΐα και δράση και πως η λέξη μίσος δεν έχει θέση ανάμεσά τους. Μάλιστα, πρόσθεσε πως δεν γνώριζε ακριβώς τι ειπώθηκε και για ποιό λόγο συνέβησαν όλα αυτά.

Σε πρόσφατη δήλωση της στο Women's Wear Daily και αφού κυκλοφόρησε το βίντεο του Galliano που μεθυσμένος λέει πως αγαπά το Χίτλερ η Patricia παρομοίασε τη ζωή του John Galliano με φάρσα βγαλμένη από θεατρική παράσταση. Η στυλίστρια κλείνει λέγοντας πως δε μπορεί να αντιληφθεί πως είναι αστείο το να τραγουδούν οι πρωταγωνιστές του «The Producers» και «Springtime for Hitler» ενώ στην προκειμένη περίπτωση όλοι να αγανακτούν, να υποκρίνονται πως δεν καταλαβαίνουν τη διάθεση του Galliano ή ακόμη χειρότερα να κάνουν πως δε τον γνωρίζουν.