Βάλε το κόκκινο φουστάνι

Βάλε το κόκκινο φουστάνι

Φέτος θα ντυθείτε στα κόκκινα.

Ξεχάστε το μικρό μαύρο φόρεμα -προσποιηθείτε πως δεν το αγαπάτε τόσο, πως είναι βαρετό, μαύρο και έχει φορεθεί πιο πολύ από κάθε άλλο- και υποδεχτείτε κάτι καινούριο, φωτεινό και πολύ σέξι.

Το μικρό κόκκινο φόρεμα είναι το νέο trend και επηρεασμένες από τα πρόσφατα Oscar και το διάσημο κόκκινο χαλί, θέλουμε να το φοράμε παντού, σε όλα τα σχέδια από το πρωί ως το βράδυ.

1.Φόρεσε κόκκινο το πρωί

Όχι, δεν σας προτείνουμε να πάτε σαν μία νέα κατακόκκινη Sharon Stone στο γραφείο, αλλά να διαλέξετε ένα μεσάτο φόρεμα σαν φαρδύ πουκάμισο σε κόκκινη απόχρωση. Συνδυάστε το με μία καφέ ζώνη, ένα σκούρο γκρι καλσόν και ένα ζευγάρι καφέ pumps. Απλό και σικάτο και κυρίως κόκκινο.

2.Φορέστε κόκκινο στη βόλτα

Ντυθείτε απλά και βολικά για την σαββατιάτικη βόλτα σας, χωρίς να παραλείψετε το κόκκινο φόρεμα σας. Φορέστε μία μακριά oversized μπλούζα -η μακριά μπλούζα ως φόρεμα είναι πάντα it- με ένα χοντρό καλσόν και ένα ζευγάρι μπαρέτες και είστε έτοιμες για την βόλτα σας. Μην αγνοείτε τις μπαρέτες είναι το ιδανικό παπούτσι για μία μέρα αφιερωμένη στα ψώνια.

3.Φορέστε κόκκινο το βράδυ

Δώστε τα όλα για την βραδινή σας έξοδο, με ένα χολιγουντιανό φόρεμα και γίνετε η πρωταγωνίστρια του κόκκινου χαλιού. Μία μάξι τουαλέτα σε στενή φόρμα, όπως αυτές που προτίμησαν οι πιο πολλές celebrities φέτος, και τραβήξτε το βλέμμα του πάνω σας. Αρκεστείτε σε λίγα αξεσουάρ και διαλέξτε ένα φόρεμα που θα μιλάει από μόνο του.