Τέλος εποχής για Christopher Kane & Versace

Τέλος εποχής για Christopher Kane & Versace

O Σκωτσέζος σχεδιαστής δεν θα σχεδιάζει πια τη συλλογή Versus Versace.

Με τις φήμες στο διαδίκτυο να έχουν πάρει φωτιά το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και τον Christopher Kane, αλλά και τον οίκο Balenciaga να αρνούνται να τις επιβεβαιώσουν, μια νέα είδηση που αφορά τον Σκωτσέζο σχεδιαστή ξεπήδησε σήμερα.

Ενώ, λοιπόν, ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα διαδεχθεί τον Nicolas Ghesquière στη θέση του creative director του maison Balenciaga, η Donatella Versace ανακοίνωσε πως πλέον μετά από έξι σεζόν τη συλλογή Versus Versace δεν θα σχεδιάζει ο Kane (περίεργη χρονική σύμπτωση) μετά από κοινή τους απόφαση.

Μάλιστα, η σειρά Versus αλλάζει εντελώς και δεν θα ακολουθεί πια το πρόγραμμα του fashion week. Θα είναι μια capsule συλλογή που θα επιμελείται πια η ίδια η Donatella σε συνεργασία με νέους ταλαντούχους σχεδιαστές, στυλίστες και ανθρώπους της μόδας. Θα παρουσιάζεται σε ειδικά event αρχίζοντας από τα μέσα της επόμενης άνοιξης και θα πωλείται αμέσως online ακολουθώντας τους κανόνες που επιτάσσει η νέα διαδικτυακή εποχή.

Όσο για το μέλλον του Kane, πέρα από την προσωπική του σειρά που επιμελείται ακόμη δεν γνωρίζουμε τα επόμενα βήματα του.

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε ο νέος σχεδιαστής του Balenciaga;

Ποιος θα διαδεχθεί τον Ghesquière στον Balenciaga;

Ο Balenciaga και ο Ghesquière χωρίζουν τους δρόμους τους