Plus size beauty: Τι θα φορέσετε φέτος την άνοιξη

Plus size beauty: Τι θα φορέσετε φέτος την άνοιξη

Τα τρία φορέματα που θα σας αποζημιώσουν.

Γιατί όσες από εσάς έχετε κάποια παραπάνω κιλά να πρέπει να φοράτε φαρδιά και βαρετά ρούχα; Γιατί πρέπει να ντρέπεστε για τις τέλειες καμπύλες σας, ειδικότερα όταν υπάρχουν ρούχα που θα αναδείξουν το σώμα σας και θα σας κάνουν να δείχνετε πιο σέξι από ποτέ. Τα τρία φορέματα που θα φορέσετε φέτος είναι εδώ και σας περιμένουν να τα επιλέξετε.

1.Στενή φόρμα πάνω και full skirt κάτω

_6374506

Το φόρεμα της Calvin Klein, που βρήκαμε στο online shop Nordstrom είναι το ιδανικό για να τονίσετε την μέση σας, το ντεκολτέ σας και να κρύψετε τα περιττά κιλά στους γοφούς. Το ασπρόμαυρο δείχνει σικ και ένα ζευγάρι μπλε electric γόβες θα απογειώσουν το look σας.

2.Μάξι φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ

_6337272

Βαθύ ντεκολτέ για να δείξετε τα κάλη σας και στενή μπάστα για να αναδείχνετε την μέση σας. Η αρχαιοελληνικό γραμμή του φορέματος της Suzi Chin θα σας δείχνει πολύ αέρινη και θα σας αδυνατίζει και όσες από εσάς έχετε πρόβλημα με τις γάμπες σας, αυτό το φόρεμα θα γίνει το αγαπημένο σας. Ταιριάζει με κάθε είδους παπούτσι από φλατ μπαρέτες και σανδάλια μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

3.Σέξι pencil φούστα και σατέν

_6295368

Η pencil φούστα είναι ιδανική για τις γυναίκες, απίστευτα σέξι και αγκαλιάζει τις καμπύλες σας όσο καμία άλλη. Το φόρεμα της Eliza J Rosette με στενή φούστα και σατέν μπούστο είναι το ιδανικό για εσάς και το κατάλληλο για ένα επίσημο δείπνο. Συνδυάζετε πάντα με ψηλές pumps για να δείχνουν οι γάμπες σας μακρύτερες.