Δείτε τη νέα συλλογή Burberry Prorsum pre-Fall 2013

Δείτε τη νέα συλλογή Burberry Prorsum pre-Fall 2013

Το Βρετανικό label επιμένει στην κλασική κομψότητα

Η Burberry πάντα προσπαθεί να ακολουθεί κλασικά και διαχρονικά σχέδια που αποπνέουν κομψότητα όμως παρόλα αυτά συγκινούν τους μοντέρνους fashion lovers, και ιδίως τις κυρίες που αρέσκονται να αποθεώνουν το lady chic. Η νέα pre-fall 2013 συλλογή του fashion label είναι αν μη τι άλλο εκπληκτική.

Η πολυμορφία και η ποικιλία είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου look κάτι στο οποίο επικεντρώθηκε ιδιαίτερα η Burberry Prorsum τόσο για τη γυναικεία όσο και για την αντρική συλλογή. O στόχος είναι βασικά εντυπωσιακά κομμάτια επένδυση, που αν συνδυαστούν μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά σύνολα. Το θέμα όμως είναι να μην ξεχνάμε πανάκριβα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας κάθε φορά που μία σεζόν έρχεται στο τέλος της.

Οι τάσεις του 2013 κινούνται περισσότερο προς την απλότητα και τις καθαρές chic γραμμές παρά στην κατάρριψη των κανόνων προκειμένου να κάνει σαν οίκος τη διαφορά. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το δέρμα, το μπροκάρ, τα αφηρημένα prints, οι καπαρντίνες, τα dégradé χρώματα και φυσικά η αίσθηση της πολυτέλειας! Δειτε τις φωτογραφίες στην gallery και πείτε μας τη γνώμη σας....

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτη ματιά στη συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι ’13

Καπέλο το χειμώνα; Μα φυσικά!

Ξεκίνησαν οι βροχές. Οι πιο stylish γαλότσες από τα Fullah Sugah