Δείτε την υπέροχη pre-fall 2013 συλλογή Just Cavalli

Δείτε την υπέροχη pre-fall 2013 συλλογή Just Cavalli

To χρώμα και το print αποθεώνονται

Ο Roberto Cavalli τα έδωσε όλα σε αυτή τη συλλογή που εμένα προσωπικά με κάνει να αλλάζω γνώμη σε σχέση με τον οίκο που τα τελευταία χρόνια είχε μείνει στάσιμος σε ένα συγκεκριμένο στυλ, που δεν σας κρύβω μου έκανε (και φαντάζομαι όχι μόνο σε μένα) kitsch. Αυτή τη φορά βλέπουμε μία ναι μεν extravagant συλλογή αλλά αρκετά down to earth, με το baroque και military στοιχείο να δίνουν κάτι παραπάνω από το δυναμικό 'παρών' στην Just Cavalli pre-fall 2013 συλλογή!

Κοιτάζουμε τις φωτογραφίες κια δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Φυσικά το animal print σήμα κατατεθέν δεν θα μπορούσε να λείπει, στην πιο chic εκδοχή του, πάραυτα. Εντυπωσιακά haute σχέδια, πρωτοποριακά εμπριμέ, ιδιαίτερα prints και ξεχωριστά υφάσματα δίνουν πίσω στο brand Just Cavalli την αίγλη του. Ο Roberto Cavalli αλλάζει το μονοπάτι για την pre fall 2013 συλλογή, κρατά ψηλά τα standards και δίνει πολλές απόλυτα φορέσιμες επιλογές στις τολμηρές αλλά και τις πιο κλασικές fashionistas.

Αυστηρότητα και γοητεία ενώνουν τις δυνάμεις τους ενώ υπογραμμίζονται με τα χαρακτηριστικά animal prints που υποχωρούν διακριτικά αυτή τη φορά στα αξεσουάρ και σε μικρές λεπτομέρειες. Οι μονοχρωμίες καθώς και τα colorblocking prints έχουν την τιμητική τους ενώ τα military παλτά με τονισμένους ώμους, τα πουκάμισα γραφείου και τα χακί παντελόνια, οδηγούνται σε ένα bohemian σκηνικό με edgy chic χαρακτήρα. Δεν λείπει το πουά, τα γεωμετρικά ψηφιακά επεξεργασμένα εμπριμέ που συνδυάζουν το μάυρο, κόκκινο, κεραμυδί, χακί, μωβ και τυρκουάζ μαζί με ουδέτερα χρώματα και κρυφές διαφάνειες. Δείτε τα στην photo gallery....

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το καλύτερο μοντέλο της χρονιάς να... ξεφεύγει! (βίντεο)

Διάσημοι σχεδιαστές μιλούν για την... πρώτη τους φορά!

Τα «πρέπει» και τα «μη» ενός αρώματος!