4Fashionshake VI: Η δημιουργική ομάδα του OZON εντυπωσίασε για άλλη μία φορά

4Fashionshake VI: Η δημιουργική ομάδα του OZON εντυπωσίασε για άλλη μία φορά

Με ένα artistic avant garde show που μας άφησε άφωνους

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η δημιουργική ομάδα του περιοδικού ΟΖΟΝ παρουσίασε την έκτη συνεχή διοργάνωση του πιο φιλόδοξου project του, 4FASHIONSHAKE, που φέρει τον τίτλο "IMPOSSIBLE". Το μεταλλικό κτίριο επί της Βασιλίσσης Σοφίας γέμισε με ανθρώπους της μόδας και της τέχνης, οι οποίοι απόλαυσαν διάφορες εκφάνσεις της μόδας, της σύγχρονης τέχνης, της μουσικής και του video art.

Σε μία εποχή που οι εκδηλώσεις μόδας στην Ελλάδα τελούν υπό αμφισβήτηση, η δημιουργική ομάδα του ΟΖΟΝ επιδιώκει το ακατόρθωτο. Επιχειρεί να δημιουργήσει το πιο ατμοσφαιρικό σκηνικό του 4FASHIONSHAKE στο "τυφλό" μεταλλικό κτίριο στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, ένα κτίριο που προοριζόταν για μεγαλεπίβολα σχέδια, τα οποία όμως όπως αποδείχτηκε ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν.

Η φετινή θεματική του Impossible οπτικοποιήθηκε με το εναρκτήριο video της βραδιάς που επιμελήθηκε η video artist Maria Antelman. Πρόκειται για μία συρραφή από πλάνα αρχείου, τα οποία παραχώρησε η NASA στην Antelman κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της έρευνας με θέμα την εξερεύνηση του διαστήματος. Είναι η "σκηνοθετημένη" πρώτη προσελήνωση του ανθρώπου, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μετάδοση της πραγματικής. Αυτή τη φορά το 4FASHIONSHAKE έφερε στο αθηναϊκό κοινό δύο διεθνώς διακεκριμένους σχεδιαστές, τον Steven Tai και τον Carlos Diez Diez, ενώ το σύνoλο σύγχρονης μουσικής ARTéfacts ensemble και η μέτζο-σοπράνο Άννα Παγκάλου θα παρουσιάσουν τις δικές τους μουσικές προτάσεις. Τέλος, το fashion label Digitaria παρουσίασε τη νέα του συλλογή μέσα από ένα ατμοσφαιρικό fashion video.

Τους καλεσμένους του 4FS VI θα υποδέχτηκε η Lipton με αγαπημένες γεύσεις, σε ένα special tea party, ενώ η βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό Absolut party, όπου οι εξειδικευμένοι bartenders της Absolut Vodka θα προσφέρουν τα αγαπημένα μας Absolut cocktails. Στα decks μάγεψαν οι αγαπημένοι djs Panos Lilis, Kissing Strangers και Niadoka.

Δείτε τις φωτογραφίες διά χειρός The dreamer και Ιωάννα Χατζηανδρέου στην gallery και δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης και ενημερωθείτε για τα events του OZON στη σελίδα του στο Facebook εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα από 5-15 ευρώ

Τα πιο υπέροχα χειροποίητα cupcakes και δώρα σε ένα super pop-up event!

Δείτε την ονειρεμένη bridal συλλογή Vera Wang για το φθινόπωρο του 2013!