Τα 10 ωραιότερα εξώφυλλα της χρονιάς

Τα 10 ωραιότερα εξώφυλλα της χρονιάς

Η χρονιά που σε λίγο τελειώνει ήταν πλούσια σε φωτογραφικό υλικό.

Μπορεί ο τύπος να περνάει κρίση και τα περιοδικά να μην «πουλούν» τόσο πολύ όσο στο παρελθόν, όμως, ευτυχώς η δημιουργικότητα δεν λείπει από τους συντελεστές τους. Το 2012, λοιπόν, ήταν μια χρονιά με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τα περιοδικά μόδας. Μπορεί η γαλλική Vogue να μην μας ενθουσίασε εν γένει, καθώς έκανε μια μικρή στροφή προς το συντηρητισμό, όμως, η ιταλική μας αποζημίωσε και με το παραπάνω με τα εξώφυλλά της να είναι ικανά να συντάξουν από μόνα τους ένα Top 10.

Η Kate Moss συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της και φέτος πρωταγωνιστώντας σε ουκ ολίγα εξώφυλλα, ενώ η Daria Werbowy και η Carolyn Murphy έκαναν δυναμικό comeback. To περιοδικό «Love» συνέχισε να μας εκπλήσσει ευχάριστα και να μας κάνει να αδημονούμε για το επόμενο τεύχος του, ενώ το Numéro στη μανιέρα που μας έχει συνηθίσει δεν μας απογοήτευσε .

Τέλος, η creative director της αμερικανικής Vogue, Grace Coddington, πόζαρε για το i-D σε ένα άκρως πνευματώδες εξώφυλλο, ενώ το απόλυτο fashion icon, η Iris Apfel, πόζαρε για το Dazed & Confused σε ένα υπέροχο τεύχος. Όσο για το V magazine, τα εξώφυλλα με την Nicole Kidman και την Scarlett Johansson είναι σίγουρα από τα καλύτερά του, όχι μόνο για φέτος αλλά σε ολόκληρη την ιστορία του.

Διαβάστε επίσης:

Dae Na: o πιο επιτυχημένος νεοεισερχόμενος στο χώρο του modeling για το 2012

Τα 10 ωραιότερα γιορτινά εξώφυλλα περιοδικών μόδας

Οι 20 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012