H ανακοίνωση της Angela Missoni για τον αγνοούμενο αδερφό της

H ανακοίνωση της Angela Missoni για τον αγνοούμενο αδερφό της

«Δεν θα τα παρατήσουμε»

Ο γενικός διευθυντής του οίκου Missoni, Vittorio, αγνοείται από το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ οι σωστικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του στις ακτές της Βενεζουέλα. Ο 58χρονος και η σύζυγός του ήταν σε αεροσκάφος του οποίου τα ίχνη εξαφανίστηκαν στον εναέριο χώρο μεταξύ Καράκας και του νησιού Los Roques. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ίχνη του ζευγαριού, καθώς και των δύο φίλων του, αλλά και των δύο πιλότων που επενέβαιναν στο αεροσκάφος. Η αδερφή του αγνοούμενου, Angela Missoni εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά:

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Ρώμη και είμαι σε απευθείας επικοινωνία με το ιταλικό υπουργείο εξωτερικών και την αστυνομία, όπου ανέφερα την εξαφάνιση του αδερφού μου. Ταυτόχρονα συνεργάζομαι με τις αρχές όπου παρέχω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συντονίζω τις προσπάθειες βοήθειας που μας δίνονται απλόχερα απ' όλο τον κόσμο.

Ο αδερφός μου, Luca, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα και συμμετέχει ενεργά στην έρευνα. Είναι και ο ίδιος πιλότος και ασχολείται έμπρακτα με τις εναέριες έρευνες που γίνονται στην περιοχή. Ο αναπληρωτής διευθυντής μας, Alberto Piantoni, μόλις κατέφτασε και ο ίδιος στο πλευρό του Luca, στη Βενεζουέλα. Και οι δύο είναι σε άμεση επικοινωνία με τις αρχές της χώρας, το τμήμα διαχείρισης κρίσεων και την ιταλική πρεσβεία. Τα παιδιά και τα ανίψια μου βρίσκονται στο πλευρό των γονιών μου και, όλοι μαζί΄, αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Είμαστε όλοι συγκινημένοι από την φροντίδα και την βοήθεια όλου του κόσμου, των οποίων είμαστε αποδέκτες, και νιώθουμε ευγνώμονες προς τις αρχές για τις ασταμάτητες έρευνες και τις προσπάθειες διάσωσης. Προς το παρόν, δεν έχουμε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα, εκτός από την βεβαιότητα ότι αυτή θα συνεχιστεί, με το ίδιο ενδιαφέρον, και θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες. Τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στο πλήθος των ανθρώπων που μας στηρίζουν, σε όλο τον κόσμο. Σας ζητάμε να στηρίξετε τις ελπίδες μας ότι η οικογένειά μας θα σμίξει ξανά. Είμαστε γεμάτοι ελπίδα και πίστη για το έργο που, μέχρι στιγμής, έχουν επιτελέσει οι αρχές. Δεν θα τα παρατήσουμε».

Διαβάστε ακόμα:
Αγνοείται ο Vittorio Missoni: Τελευταίες εξελίξεις!
Backstage Beauty: το look του οίκου Missoni
H Margherita Missoni δημοπρατεί την γκαρνταρόμπα της