Ottavio Missoni: «Ο πατέρας μου θα γυρίσει κοντά μας»

Ottavio Missoni: «Ο πατέρας μου θα γυρίσει κοντά μας»

Ο γιος του αγνοούμενου μίλησε σε μεγάλη ιταλική εφημερίδα

Εν μέσω ερευνών για την εύρεση του Vittorio Missoni και της συζύγου του, στην Βενεζουέλα, αλλά και την είδησης ότι το menswear show του οίκου θα παρουσιαστεί κανονικά τις επόμενες μέρες στο Μιλάνο, ο γιος του αγνοούμενου, Ottavio Jr., μίλησε στην Corriere della Sera, όπου εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πατέρας του, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του αεροσκάφους που αγνοείται από το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα επιστρέψουν σύντομα κοντά στις οικογένειές τους.

«Ο θείος μου ο Luca, που βρίσκεται στην Βενεζουέλα, επιβεβαίωσε ότι αυτά τα αεροσκάφη μπορούν να προσγειωθούν και στην θάλασσα, σε περίπτωση κινδύνου», είπε ο εγγονός των ιδρυτών της fashion δυναστείας, αιτιολογόντας την πεποίθησή του ότι, η λιγότερο πιθανή εξήγηση της εξαφάνισης του αεροσκάφους είναι ότι αυτό βυθίστηκε στην Καραϊβική.

«Ο πατέρας μου θα γυρίσει κοντά μας. Τον περιμένουμε. Δεν μιλάω με την λογική, αλλά με την καρδιά μου. Ένα αεροσκάφος δεν μπορεί να εξαφανιστεί με αυτό τον τρόπο, σε τόσο σύντομη διαδρομή, χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
H ανακοίνωση της Angela Missoni για τον αγνοούμενο αδερφό της
Αγνοείται ο Vittorio Missoni: Τελευταίες εξελίξεις!